Samsung vrea să ne ofere în sfârşit un telefon pliabil Galaxy Z mai ieftin (FE)

Scris de | 22 august, 2023
Samsung vrea să ne ofere în sfârşit un telefon pliabil Galaxy Z mai ieftin (FE)

Samsung se pregăteşte să aducă ideea de Fan Edition şi pe seria Galaxy Z, aparent. Asta înseamnă că vom vedea şi telefoane pliabile cu dotări midrange şi preţuri pe măsură. Ce ştim despre Galaxy Z FE aflaţi mai jos.

Paşi de genul au făcut şi rivalii, precum Motorola cu RAZR 40 ca secund pentru Ultra. Zvonacul Revegnus scrie că Samsung va lansa în sfârşit un telefon pliabil midrange, sub forma lui Galaxy Z FE. El va sosi după Galaxy Z Fold 6 şi Z Flip 6 în 2024. Aparent ni se pregăteşte şi un Fold FE şi un Flip FE, deci ambele formaturi de pliabile sunt vizate.

Terminalele FE au rămas în umbră de la Galaxy S21 FE încoace, dar acum se pregăteşte o revenire, între S23 FE şi Tab S9 FE, dar şi Tab S9 FE+. Problema e că aceste FE-uri pliabile vor avea concurenţă serioasă din partea Flip-urilor şi Fold-urilor de generaţii trecute, care se vor ieftini serios.

Ideea de „pliabil ieftin” vizează mai degrabă pragul de 4000 lei deocamdată, cu puţin noroc poate chiar cel de 3000 de lei. Flip-ul eventual să atenteze mai jos.

Etichete: , , , ,

Sursa: gsmarena