Orange lansează serviciile 5G și în Brăila: Cu ce noi oferte vine operatorul

Scris de | 23 august, 2023
Orange lansează serviciile 5G și în Brăila: Cu ce noi oferte vine operatorul

La Orange, vara continuă cu extinderea rețelei 5G/5G+ în noi orașe, dar și cu reduceri speciale pentru achiziția telefoanelor 5G prin programul Buy-Back. Astfel, începând de astăzi, locuitorii, autoritățile publice și companiile din Brăila au acces la cea mai bună experiență de conectivitate prin intermediul rețelei 5G/5G+. 

În plus, clienții din Brăila beneficiază de reduceri speciale de 100 euro, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G. Mai mult, abonamentele FUN02, FUN11, FUN12 și FUN13 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală. Nu în ultimul rând, până pe 31 august, clienții din toată țara pot beneficia de oferta exclusivă de portare 5G, ce le oferă 50% reducere timp de 12 luni la abonamentele Fun 9 si Fun 11.

Odată cu adăugarea orașului Brăila pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 37 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții cu un abonament Orange 5G+ şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă rețea 5G din România, ce oferă viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. De altfel, performanța rețelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât și pentru cel mobil.

Noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps, rețeaua Orange 5G+ este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei furnizate de internetul prin fibră optică și deschide noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange Business cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, de care pot acum beneficia și clienții din Brăila. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,