Garmin lansează noua serie Venu 3. Preț și specificații

Scris de | 30 august, 2023
Garmin lansează noua serie Venu 3. Preț și specificații

Garmin anunță lansarea Venu 3 și Venu 3S, ceasuri cu GPS create pentru a susține orice obiectiv de sănătate și fitness. Ceasurile oferă numeroase rapoarte personalizate, un ecran tactil AMOLED și o durată impresionantă de viață a bateriei. Includ, de asemenea, noi opțiuni pentru utilizatorii în scaun cu rotile, dar și microfon și difuzor încorporate, pentru apeluri sau mesaje text direct de la încheietură (atunci când sunt conectate la un telefon Apple sau Android compatibil). Disponibilă în 2 dimensiuni, seria Venu 3 oferă până la 14 zile de baterie în modul smartwatch, astfel că monitorizează pe termen mai lung metrici precum stres, Body Battery și somn. Utilizatorii se vor bucura la aceste modele și de un nou instrument de recomandări privind calitatea somnului, dar și de înregistrarea automată a reprizelor scurte de somn din timpul zilei.

Iată cele mai importante noi caracteristici:

  • Sleep coach (Consilier de somn): Primești un scor de somn și informații personalizate despre cât somn ai nevoie. Ceasul contorizează diferite stadii ale somnului de noapte, dar și somnul de zi sau alte valori cheie precum Pulse Ox sau HRV.
  • Morning report (Raportul de dimineață): primești date complete despre cum ai dormit, perioada de refacere, HRV și altele, când te trezești. Poți chiar personaliza aceste informații, astfel încât să ai doar datele care contează pentru tine.
  • Nap detection: Ceasul detectează automat cât de lungi și odihnitoare sunt reprizele scurte de somn din timpul zilei, oferind sugestii despre durata și efectul acestora.
  • Body Battery: Este monitorizat nivelul de energie de-a lungul zilei, pentru a descoperi cele mai bune momente de activitate sau odihnă. Astfel, primești un raport personalizat despre nivelul tău zilnic de energie și impactul diverselor activități.
  • Modul scaun cu rotile: Monitorizează aspecte specifice, precum și sporturi dedicate celor aflați în scaunele cu rotile.
  • Speaker și microfon incorporate: poți apela sau răspunde la mesaje text chiar de la încheietură sau poți folosi asistentul vocal de pe telefon, atunci când ceasul este conectat cu un smartphone compatibil. Utilizatorii de Android pot vizualiza mesaje foto și pot răspunde la mesaje folosind tastatura de pe ceas.
  • Alte caracteristici: beneficii specifice după fiecare antrenament și timp de recuperare, antrenamente cu intervale personalizate, meditație ghidată.

Pentru cei preocupați de sănătate, ceasul înregistrează 24/7 pulsul, respirația, Pulse Ox (nivelul oxigenului din sânge), stresul și Body Battery. În timpul somnului, colectează date relevante, putând afișa, astfel, sfaturi personalizate pentru fiecare utilizator. Seria Venu 3 are peste 30 de aplicații de sport incorporate, oferind și antrenamente animate, direct pe ecranul ceasului. Garmin Coach este antrenorul de la încheietură, ce ajută utilizatorii să se pregătească pentru o cursă, prin planuri adaptive de antrenament.

Ceasurile sunt conectate cu smartphone-urile compatibile, pentru apeluri și notificări. În plus, au o serie de funcții pentru siguranță, precum trimiterea locației către un alt utilizator sau detectarea incidentelor. Garmin Pay completează funcțiile pentru mobilitate cu plățile contactless. În plus, utilizatorii pot descărca playlist-uri de pe Spotify, Amazon Music și Deezer, dar și alte watch face-uri și aplicații utile, direct din magazinul Connect IQ.

Cu o ramă ușoară din oțel inoxidabil și curea din silicon, Venu 3 este disponibil în 2 variante de culoare, în timp ce Venu 3S vine în 5 combinații de materiale și culori, fiind adaptat purtării zilnice. Prețurile recomandate pentru ceasurile din gamă sunt: 2479 lei (curea din silicon), respectiv 2729 lei (curea din piele).

Etichete: , , , , , , ,