PlayStation Plus se scumpeşte din această lună; Cu cât creşte preţul?

Scris de | 3 septembrie, 2023
PlayStation Plus se scumpeşte din această lună; Cu cât creşte preţul?

Se pare că suntem în plin sezon al scumpirilor şi după abonamentele la stocare Apple în cloud, după Disney+ şi Netflix, acum e rândul lui PlayStation Plus să se scumpească.

Sony a anunţat la început de lună septembrie creşterea preţurilor pentru abonamentele PlayStation Plus, începând cu data de 6 septembrie 2023. Astfel, abonamentul Essential se va scumpi de la 60 dolari la 80 de dolari pe an. Versiunea Extra ajunge de la 100 la 135 de dolari, iar opţiunea Premium e cea cu scumpirea cea mai mare: de la 120 la 160 USD pe an.

Cei care au deja abonament vor resimţi scumpirile de pe data de 6 noiembrie 2023, sau după ce le expira abonamentul activ acum. Suntem la un an distanţă de debutul noilor variante de abonamente PlayStation Plus, sistem adoptat de Sony pentru a oferi jocuri de calitate în număr mai mare, dar şi extra-uri şi beneficii la un preţ e drept, ceva mai substanţial.

Nu vă descurajaţi totuşi: Sony a promis campanii de reduceri cu oferte speciale şi preţuri mai mici pentru abonamentele PS Plus pe un an. Între timp aşteptăm sosirea lui PS5 Slim, care a tot scăpat în ultima vreme şi e asociat unui debut prin septembrie.

Etichete: , , ,