Vom avea şi un telefon pliabil Xiaomi Mix Flip

Scris de | 7 septembrie, 2023
Vom avea şi un telefon pliabil Xiaomi Mix Flip

Xiaomi e gata să intre într-un nou sub segment de produs şi anume cel al telefoanelor pliabile de tip Flip. Până acum a avut 3 Mix Fold-uri, iar acum ni se pregăteşte un Xiaomi Mix Flip.

Xiaomi am mizat pe balamale simple, închidere etanşă, design elegant, camere telephoto duale pe Mix Fold 3. Acum atacă zona Flip cu un Mix Flip certificat online. E apărut în baza de date IMEI în China, cu numele de cod 2311BPN23C. Sursele afirmă că acest Flip va fi lansat în 2024 alături de Mix Fold 4.

Alte voci afirmă că l-am putea chiar vedea până la final de an 2023. Asta pentru că numele său de cod începe cu „23”. Acest pliabil apare în schiţe cu o cameră triplă şi un ecran cover destul de generos, dar parcă nu aşa mare ca Moto RAZR 40 Ultra sau Samsung Galaxy Z Flip 5.

Se zvoneşte şi că unul dintre cei 3 senzori e unul telephoto cu zoom optic 3X. Vom avea şi un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 şi un corp foarte subţire şi uşor, după model Mix Fold 3. Din păcate sunt şanse mari ca Flip-ul să aibă soarta Fold-urilor şi anume să se vândă doar în China.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena