Orange ajunge cu rețeaua sa 5G/5G+ și în Galați

Scris de | 15 septembrie, 2023
Orange ajunge cu rețeaua sa 5G/5G+ și în Galați

Orange continuă extinderea rețelei sale 5G/5G+ la nivel național și, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Galați acces la vitezele ultrarapide ale rețelei 5G+, dar și la cele mai bune servicii și tehnologii pe care rețeaua Orange le oferă. În plus, clienții din Galați beneficiază de discounturi speciale de 100 euro în loc de 40 euro, pentru achiziția unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 și Smart Plus 25 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală. 

Odată cu adăugarea orașului Galați pe harta zonelor cu acoperire 5G, rețeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 38 de orașe de pe întreg teritoriul țării, precum: Arad, Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, București, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale. Totodată, numărul orașelor care beneficiază de acoperire 5G în proporție de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Clienții cu un abonament Orange 5G+ şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă rețea 5G din România, ce oferă viteze ultrarapide de până la 1,5 Gbps. Rețeaua Orange 5G+ este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei furnizate de internetul prin fibră optică și deschide noi oportunități de dezvoltare în zona de inovație și cercetare.

Oferta Orange Business cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice sau companii, de care pot acum beneficia și clienții din Galați. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul routerului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , , ,