Xiaomi Watch 2 Pro anunţat oficial: ceas cu Wear OS şi aplicaţii Google

Scris de | 27 septembrie, 2023
Xiaomi Watch 2 Pro anunţat oficial: ceas cu Wear OS şi aplicaţii Google

Xiaomi şi-a ţinut evenimentul global de lansare în Berlin pe 26 septembrie 2023 şi în cadrul său a dezvăluit seria de telefoane Xiaomi 13T. Ea nu a venit singură, ci alături de un ceas inteligent, Xiaomi Watch 2 Pro, pe care îl puteţi vedea mai jos.

E vorba despre primul ceas inteligent cu adevărat de la Xiaomi, în ideea că are un Wear OS preinstalat şi o sumedenie de aplicaţii third party. Vine în variante Bluetooth sau 4G, aceasta din urmă permiţând utilizatorului să primească şi efectueze apeluri, să trimită mesaje şi să rămână conectat şi fără telefon ce are pairing.

Ceasul dispune de un ecran AMOLED de 1.43 inch, cu rezoluţie de 466 x 466 pixeli şi până la 600 nits de luminozitate. Are funcţionalitate Always On Display şi 20 de watch face-uri preinstalate. La interior se află un ceas Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1, plus 2 GB RAM şi 32 GB stocare.

Are şi poziţionare globală prin GNSS (dual band), Wi-Fi, Bluetooth 5.2 şi NFC. Watch 2 Pro are rezistentă la apă la 5 ATM şi cântăreşte 54.5 grame fără curea. Xiaomi oferă monitorizare 24 din 24 pentru puls şi SpO2, dar şi monitorizare a somnului şi stresului.

Watch 2 Pro suportă peste 150 de moduri sport şi are o funcţie care estimează compoziţia corporală. Autonomia ajunge la 65 de ore pe modelul Bluetooth şi la 55 de ore pe cel 4G. Încărcarea se face printr-un alimentator magnetic cu doi pini.

Xiaomi Watch 2 Pro porneşte de la 270 de euro pentru versiunea Bluetooth şi 330 pentru cea 4G.

Etichete: , ,

Sursa: gsmarena