Cât de bine rulează Counter-Strike 2 cu Nvidia Reflex: rezultatele măsurate în FPS

Scris de | 28 septembrie, 2023
Cât de bine rulează Counter-Strike 2 cu Nvidia Reflex: rezultatele măsurate în FPS

Popularitatea lui Counter-Strike: Global Offensive a continuat să crească încă de la lansarea din 2012, iar acum este cel mai jucat joc de pe Steam în fiecare săptămână, cu peste 1 milion de jucători simultan.

Valve a lansat Counter-Strike 2, cel mai mare salt tehnologic din istoria Counter Strike care îmbunătățește Counter-Strike: Global Offensive la motorul Source 2, folosindu-se de un API-uri grafice pentru fidelitate și responsivitate îmbunătățite.

NVIDIA a lucrat cu Valve pentru a se asigura că latența de sistem, care este esențială pentru a câștiga, este la minim cu adiția NVIDIA Reflex.

Victoria, măsurată în milisecunde

În jocuri de tip shooter competitiv precum Counter-Strike 2, mai mult FPS și o latență mai scăzută îți permite să țintești mai repede, să reacționezi mai repede, și să ai un aim mai bun. Seria de plăci video GeForce RTX 40 livrează experiența mai bună în Counter-Strike 2 cu cea mai mică latență posibilă datorită NVIDIA Reflex (sub 15ms latență de PC) și cel mai mare FPS. Gamerii cu plăci video compatibile pot porni NVIDIA Reflex în Counter-Strike 2 pentru a reduce latența de sistem cu până la 35%.

NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex este necesar în jocuri pentru că reduce latența de sistem astfel încât acțiunile tale să se întâmple mai repede, oferindu-ți un avantaj competitiv în meciuri multiplayer, iar titlurile single player sunt mai fluide. NVIDIA Reflex este folosit acum de peste 50 de milioane de jucători lunar, este disponibil în 9 dintre top 10 shootere competitive și este activat de 90% dintre gamerii GeForce în peste 80 de titluri compatibile.

Etichete: , , , ,