Zece lucruri de văzut pe Netflix în octombrie

Scris de | 29 septembrie, 2023
Zece lucruri de văzut pe Netflix în octombrie

Pumpkin spice latte-ul din Starbucks și decorațiunile de Halloween din Pepco arată un singur lucru: vine luna Halloween-ului, octombrie, cea în care producțiile horror se simt ca acasă și intră în atenția tuturor, nu doar a fanilor genului de groază. Netflix vine în octombrie cu o selecție frumoasă de producții horror, dar pregătește și continuări pentru seriale deja celebre, potrivite întregii familii, și alte producții care lasă sperieturile deoparte. Am selectat 10 dintre cele mai interesante lucruri care vor ajunge pe Netflix în octombrie și sunt convins că măcar jumătate din ele îți vor atrage atenția.

Lupin – Partea a treia (din 5 octombrie)

Nevoit să se ascundă, Assane trebuie să învețe să trăiască departe de soția și de fiul său. Conștient de suferința pe care le-o provoacă, Assane nu mai rezistă și decide să se întoarcă la Paris și să le facă o propunere nebunească, și anume să părăsească Franța și să înceapă o nouă viață în altă parte. Dar fantomele trecutului nu sunt niciodată prea departe și un eveniment neașteptat îi va da toate planurile peste cap.

Pain Hustlers (din 27 octombrie)

Liza Drake (Emily Blunt) este o mamă singură care lucrează cu ora. Ea tocmai și-a pierdut slujba și se află la capătul puterilor. O întâlnire întâmplătoare cu reprezentantul de vânzări a unei companii farmaceutice Pete Brenner (Chris Evans) o pune pe o traiectorie ascendentă din punct de vedere economic, dar dubioasă din punct de vedere etic, pe măsură ce este implicată într-o periculoasă schemă de escrocherie. Confruntarea cu șeful ei din ce în ce mai deranjat (Andy Garcia), starea medicală înrăutățită a fiicei ei (Chloe Coleman) și o conștientizare tot mai mare a devastării pe care compania o provoacă o obligă pe Liza să-și analizeze alegerile. Pain Hustlers privește printr-o lentilă tăioasă, dar revelatoare la ceea ce unii oameni fac din disperare, iar alții din lăcomie. Filmul este regizat de câștigătorul premiului BAFTA David Yates, produs de Lawrence Grey, și îi are în distribuție și pe Catherine O’Hara, Jay Duplass și Brian d’Arcy James.

Cr. Brian Douglas/Netflix © 2023.

The Fall of the House of Usher (din 12 octombrie)

Cea mai anticipată producție a lunii octombrie pentru subsemnatul, The Hall of the House of Usher reprezintă finalul colaborării exclusive a lui Mike Flanagan cu cei de la Netflix și readuce foarte mulți dintre actorii cu care a lucrat la celelalte producții ale sale, The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor, The Midnight Club, sau Midnight Mass. Povestea este simplă, dar de efect – pentru a-și asigura averea, doi frați lipsiți de scrupule construiesc o dinastie care începe să se destrame când moștenitorii lor mor în mod misterios, unul câte unul. Mike Flanagan s-a remarcat ca unul dintre cei mai remarcabili regizori de horror din ultimii ani, și primele impresii despre The Fall of the House of Usher indică o nouă producție excelentă din partea acestuia.

Cr. Eike Schroter/Netflix © 2023

Bodies (din 19 octombrie)

Patru detectivi, patru linii temporale, o singură victimă. Pentru a salva viitorul, ei trebuie să rezolve mai întâi cazul crimei care a schimbat cursul istoriei. Bodies este un serial cu un concept excelent, pe care abia aștept să îl văd cum va fi pus în scenă.

Fair Play (din 6 octombrie)

O promovare neașteptată la un fond de investiții unde competiția e acerbă aduce tensiune în relația unui cuplu, amenințând să destrame mai mult decât logodna lor recentă. Realizat de Chloe Domont și cu Alden Ehreinhreich și Phoebe Dynevor în roluri principale, Fair Play a primit deja o mulțime de reacții pozitive de la festivalurile la care a apărut, și merită cu siguranță ceva atenție.

Beckham (din 4 octombrie)

BECKHAM, un documentar cu patru părți, spune povestea nevăzută a unui star al fotbalului devenit reper cultural. Deși numele lui David Beckham este unul dintre cele mai cunoscute de pe planetă, puțini îl cunosc cu adevărat. De la începuturile umile într-o familie din clasa muncitoare din estul Londrei, perseverența și dorința lui de a câștiga și lupta pentru a găsi echilibrul între ambiție, iubire și familie, povestea lui David este una a măririlor și căderilor de la înălțimi amețitoare. Serialul te poartă prin tot acest carusel, dezvăluindu-ți povestea surprinzătoare, intimă și revelatoare a unuia dintre cei mai cunoscuți și atent analizați sportivi ai tuturor timpurilor.

The Conference (din 13 octombrie)

Genul de film perfect de văzut la un teambuilding de Halloween, cu colegii. Un grup de angajați din sectorul public se luptă nu doar cu propriile neînțelegeri, ci și cu un criminal însetat de sânge într-un teambuilding aparent inofensiv.

Race to the Summit (din 4 octombrie)

Neînfricații alpiniști Ueli Steck și Dani Arnold sunt rivali, sfidând moartea pentru a atinge recorduri de viteză pe versanții nordici ai Alpilor elvețieni. Un documentar care pare perfect pentru o dimineață de duminică în pat, cu cana de cafea lângă tine.

True Blood (toate sezoanele, din 1 octombrie)

Unul dintre cele mai celebre seriale cu vampiri de care sigur ai auzit la un moment dat, True Blood, ajunge pe Netflix de la începutul lunii cu toate cele 7 sezoane ale sale. Dacă vrei puțină nostalgie, eventual să îți reamintești cum se făceau serialele pe la sfârșitul anilor 2000, True Blood oferă combinația perfectă de horror și campiness.

Mean Girls (din 1 octombrie)

Ok, știu că probabil l-ai văzut deja, dar dacă nu ai făcut-o, vei avea ocazia foarte curând. Și chiar și dacă ai văzut Mean Girls, o plimbare pe aleea nostalgiei nu îți va face rău, mai ales când vine vorba de una dintre cele mai celebre comedii ale anilor 2000.

Etichete: , , , , , , , , , ,