HMD Global începe să producă smartphone-uri 5G în Europa și sărbătorește acest lucru cu lansarea unei ediții speciale Nokia

Scris de | 3 octombrie, 2023
HMD Global începe să producă smartphone-uri 5G în Europa și sărbătorește acest lucru cu lansarea unei ediții speciale Nokia

În urma anunțului recent al tranziției sale către o nouă strategie de portofoliu multibrand, HMD Global anunță astăzi o altă etapă: HMD a început să producă smartphone-uri 5G în Europa.  Primul dispozitiv scos de pe linia de producție, Nokia XR21, este acum disponibil pentru a fi achiziționat de către clienții Enterprise. Acest lucru se aliniază cu potențialul general de creștere pentru smartphone-uri în Europa, prognoza realizată de Canalys arătând că piața europeană de smartphone-uri va crește cu 7% în 2024.

HMD a dezvoltat capacitatea și procesele necesare aducerii producției de dispozitive în Europa. Fiecare dispozitiv este supus unor teste de software și anti-malware în Europa, unii clienți Enterprise solicitând o securitate suplimentară împreună cu mai mulți parteneri de securitate IT.

Datele sunt stocate în U.E.: Punând accentul pe securitatea software-ului și pe confidențialitate încă din stadiul de proiectare, datele consumatorilor și ale companiilor din toate smartphone-urile produse de HMD sunt stocate și procesate pe serverele HMD din Finlanda începând din 2019.

Dincolo de acreditările sale în materie de securitate, XR21 este, de asemenea, construit pentru a rezista în timp. Cu o certificare de durabilitate de grad militar și clasificare IP69K, acest smartphone poate rezista in condiții de praf, căldură, impact și apă. Ca parte a angajamentului continuu al HMD față de sustenabilitate, Nokia XR21 este conceput pentru a minimiza impactul asupra mediului: carcasa este fabricată din aluminiu 100% reciclat, iar bateria sa, cu o autonomie de două zile, suportă cu 60% mai multe încărcări pe parcursul duratei sale de viață. 

Etapele adiționale din procesul de producție european vor contribui la reducerea suplimentară  a emisiilor.

Pentru a sărbători noul punct de fabricație și noile standarde de securitate ale Nokia XR21, o ediție limitată de 30 unități produse în Europa va putea fi achiziționată de pe site-ul Nokia. Dispozitivele în ediție limitată Made in Europe au o culoare exclusivă Frosted Platinum, sunt gravate cu un număr de serie unic și sunt livrate cu un certificat de origine în cutie.

Prețuri și disponibilitate

Ediția limitată Nokia XR21 în culoarea exclusivă Frosted Platinum este disponibilă începând de astăzi la prețul de 700 de euro în Marea Britanie, Franța, Germania, Austria, Olanda, Belgia, Spania, Italia și Finlanda pe site-ul producătorului. Telefonul Nokia XR21 European Edition în culoarea negru va fi disponibil în curând la prețul de 649€ (549£) în Marea Britanie, Irlanda, Franța, Germania, Austria, Olanda, Belgia, Spania, Italia și Finlanda.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,