Samsung lansează tabletele ieftine Galaxy Tab A9 fără un anunț oficial

Scris de | 10 octombrie, 2023
Samsung lansează tabletele ieftine Galaxy Tab A9 fără un anunț oficial

Putem observa cât de importante sunt tabletele ieftine pentru Samsung din felul în care abordează lansarea celor mai noi modele ale sale, Galaxy Tab A9 și A9+. Dacă modelele din gama Galaxy Tab S9 FE au primit comunicare oficială și au fost incluse chiar într-o prezentare live pe scenă, modelele A9 au fost listate direct pe site-ul Samsung și în ofertele magazinelor, fără niciun fel de anunț oficial. Tabletele sunt deja disponibile pentru comandă în anumite regiuni precum India, Emiratele Arabe sau Guatemala.

Noile Galaxy Tab A9 și A9+ au apărut deodată pe site-urile Samsung din Emiratele Arabe și Guatemala

Adevărul este că noile Galaxy Tab A9 și A9+ sunt tablete care nu au prea multe elemente care să atragă atenția. Este vorba despre o gamă de dispozitive cu Android de bază, care concurează în piață cu alte modele cu hardware similar de la Lenovo, Xiaomi, Huawei și alte câteva brand-uri.

Modelul de bază, Galaxy Tab A9 are o configurație bazată pe un chipset MediaTek Helio G99, 4 GB memorie RAM, 64 GB stocare internă în varianta de bază și un slot pentru card microSD. Dezavantajul principal al acestui model ar fi ecranul LCD de 8,7” cu rezoluție HD: 1.340 x 800 pixeli. Față de alte tablete moderne, aceste modele au margini mai groase, în special deasupra și sub display în orientarea portret.

Modelul Galaxy Tab A9+ oferă o configurație diferită, în ciuda faptului că ambele dispozitive sunt integrate în aceeași gamă. Vorbim aici despre un chipset Snapdragon 695, 4 sau 8 GB RAM, 128 GB stocare internă și un ecran cu diagonală de 11” cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli.

Prețurile pornesc de la 12.999 rupii indiene pentru Galaxy Tab A9 (150 euro) și 15.999 rupii pentru Galaxy Tab A9+ (180 euro). Ambele modele sunt listate și în variante cu modem pentru rețele telecom: 4G pentru varianta mică și 5G pentru varianta Plus prețurile nu au fost încă listate pentru acele variante.

Etichete: , , ,

Sursa: GSM Arena