Cum arată OnePlus Open, când se lansează și cât va costa noul pliabil

Scris de | 11 octombrie, 2023
Cum arată OnePlus Open, când se lansează și cât va costa noul pliabil

OnePlus Open este foarte aproape de lansare, dacă cele mai recente informații care au ajuns pe internet pe căi oficiale se dovedesc a fi adevărate. De altfel, faptul că o selecție de fotografii la rezoluție înaltă cu dispozitivul au ajuns pe internet, sugerează că OnePlus se pregătește pentru anunțul oficial. Noile imagini dezvăluie și ultimul element de design pe care nu îl cunoșteam până acum: forma modulului de cameră. Imaginile au fost dezvăluite de publicația germană WinFuture, care obișnuiește să obțină imagini cu dispozitive încă neanunțate destul de des.

OnePlus Open: fotografii din toate unghiurile

Spre diferență de modelul OnePlus 11, care are un modul de cameră mai mic și poziționat cumva spre partea stângă a capacului de pe spate, OnePlus Open vine cu un sistem de camere mare, poziționat central. Putem observa că avem de a face cu trei module de cameră, dintre care unul beneficiază de un obiectiv periscopic. Foarte ciudat este însă faptul că blitz-ul LED este poziționat în colțul dispozitivului și nu este integrat în modulul de cameră. Desigur, branding-ul Hasselblad este prezent pe insula camerelor, alături de ceea ce pare a fi un spectrometru.

Noile imagini dezvăluie și alte detalii despre OnePlus Open. În primul rând, vom avea de a face cu două variante de culoare. Cea neagră va oferi un capac texturat pe spatele dispozitivului, fiind cel mai probabil din plastic care imită pielea, așa cum ne-am obișnuit să vedem pe tot felul de telefoane din China în ultimii ani. Chiar dacă companiile numesc acest material „piele vegană”, adevărul este că vorbim doar despre un plastic ștanțat, probabil chiar mai ieftin de produs decât sticla.

Varianta de culoare verde va fi însă din sticlă, cu o textură mată „soft touch”, la fel ca în cazul altor telefoane OnePlus din ultima perioadă.

Pliabilul OnePlus urmează să fie lansat foarte curând

Chiar dacă acest model se va numi, cel mai probabil, OnePlus Open în Europa, un dispozitiv identic, numit Oppo Find N3 va fi lansat în China. Șeful OnePlus, Pete Lau, a dezvăluit recent că modelul pliabil de la OnePlus este dezvoltat în parteneriat cu Oppo și că același dispozitiv va avea nume diferit, în funcție de regiunea în care va fi lansat. De altfel, în Europa, telefonul nu va fi disponibil decât în câteva dintre țările membre UE. În Germania, de exemplu, unde Oppo a pierdut un proces legat de brevete cu Nokia, acest model nu va fi disponibil.

Zvonurile vorbesc despre o configurație cu Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB LPDDR5X, 256 GB stocare internă și ecrane cu diagonale de 6,31 la exterior, respectiv 7,8” la interior. Ecranul va fi produs de către compania chineză BOE, iar sistemele de camere vor fi de rezoluție înaltă: 48 megapixeli pe camera principală, 48 megapixeli ultrawide și 64 megapixeli pe zoom-ul 3x. Lansarea este așteptată pe 19 octombrie, iar prețul așteptat este de 1.700 dolari americani, cu 100 de dolari mai puțin decât Galaxy Z Fold5.

Etichete: , ,

Sursa: WinFuture