EA va lansa un joc de fotbal turn-based pentru mobil, EA FC Tactical

Scris de | 13 octombrie, 2023
EA va lansa un joc de fotbal turn-based pentru mobil, EA FC Tactical

EA a dezvăluit primele imagini din EA SPORTS FC Tactical – un nou joc care se va lansa pe dispozitivele mobile. EA SPORTS FC Tactical oferă un simulator interactiv cu un gameplay strategic, pe ture (turn-based), și acces la peste 5.000 de jucători autentici din peste 10 ligi de top, inclusiv Premier League, LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Ligue 1 și Serie A. Noul joc pune accent pe strategiile din joc, cum ar fi rezistența și gestionarea forței de joc. Meciurile sunt simulate, având opțiuni în ture de apărare, atacare, executare mișcări de îndemânare și de tras la poartă.

„EA SPORTS FC Tactical adoptă un gameplay strategic pentru a crea o experiență de fotbal complet nouă, care îi imersează pe jucători în jocul de renume mondial ca niciodată până acum”, a declarat Nick Wlodyka, SVP, GM pentru EA SPORTS FC. „Suntem încântați să îi încurajăm pe fanii jocurilor de strategie turn-based să se alăture clubului ca parte a comunității de jucători EA SPORTS FC și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe despre EA SPORTS FC Tactical în curând.”

Jocul va include o gamă largă de moduri de joc, de la meciuri amicale online și competiții online, până la meciuri de Ranking, Ligi și Bresle. Vei putea antrena jucătorii pentru a stăpâni mișcări ce necesită skilluri înalte, debloca anumite caracteristici pentru un progres substanțial și personaliza propria echipă prin diverse obiecte, cum ar fi designul stadionului, echipamente și mingi.

EA SPORTS FC Tactical va fi disponibil la începutul anului 2024, atât pentru dispozitivele cu Android, cât și pentru cele cu iOS, și fanii se pot preînregistra în Google Play Store sau în App Store. Rămâne de văzut cum va funcționa un joc de fotbal turn-based, însă până atunci poți citi review-ul Connect pentru EA FC 24, prima iterație a jocului celebru al EA după despărțirea de FIFA.

Etichete: , , , , , , ,