Spider-Man 2 se vinde mai rapid decât orice alt joc PlayStation Studios

Scris de | 25 octombrie, 2023
Spider-Man 2 se vinde mai rapid decât orice alt joc PlayStation Studios

Cel mai tare joc al momentului este fără doar și poate Marvel’s Spider-Man 2 de la Insomniac Games. Cea mai nouă lansare exclusivă pentru PlayStation 5 a reușit să impresioneze atât criticii, care i-au acordat note foarte bune, cât și gamerii care într-o rară ocazie, sunt de acord cu jurnaliștii. Dar reușita este cu atât mai impresionantă atunci când ne uităm la vânzări pentru că noul joc se vinde mai bine decât orice altă lansare de la PlayStation Studios. În primele 24 de ore de la apariție a vândut peste 2.5 milioane de copii.

Ca să punem lucrurile în context, precedentul cel mai de succes joc de la PlayStation Studios a fost God of War Ragnarok. Acesta a vândut 5.1 milioane de copii în prima săptămână (5 zile lucrătoare) de la momentul lansării. Vestea vine direct de la PlayStation, care au publicat pe X (Twitter, whatever) un mesaj de mulțumire pentru fanii supereroului, care au făcut din această lansare un adevărat moment istoric pentru companie. Bine, asta până la următorul mare joc cu care vor rupe gura târgului.

Marvel’s Spider-Man 2 duce mai departe aventurile lui Spidey în maniera tipică Insomniac, cu un gameplay foarte fluid și satisfăcător, grafică cât se poate de actuală, mecanici interesante și o componentă narativă bună. Iar dacă ești fanul universului Marvel, te vei bucura să auzi că EA Motive lucrează la un joc single-player Iron Man și chiar cei de la Insomniac Games dezvoltă în acest moment Marvel’s Wolverine. După un Guardians of the Galaxy excelent, parcă piața de jocuri AAA ducea lipsă de ceva mai mulți supereroi, iar eu nu pot decât să mă bucur și să sper că-ntr-o zi, o să primim și un action-adventure inspirat după Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Etichete: , , ,