Când și unde se lansează seria Galaxy S24 de la Samsung

Scris de | 3 noiembrie, 2023
Când și unde se lansează seria Galaxy S24 de la Samsung

După primele imagini „realiste” cu Galaxy S24 Ultra, realizate pe baza planurilor scăpate pe internet, avem acum și informații despre data la care am putea să vedem, în premieră noile flagship-uri Samsung. Se pare că Samsung se concentrează mult pe piața din SUA în ultima perioadă, iar lansarea noilor modele S24 va avea loc tot în SUA, la fel ca ultimele lansări majore ale companiei.

Evenimentul Unpacked dedicat seriei Galaxy S24 are acum o dată în „creion”

Conform celor mai recente informații, publicate de SBS Biz și preluate și de SamMobile, evenimentul Unpacked pentru seria Galaxy S24 va avea loc pe 17 ianuarie, cel mai probabil în San Francisco. Anterior, zvonurile plasau lansarea pe 18 ianuarie, însă este posibil ca diferența de o zi să fie datorată fusurilor orare din diverse regiuni.

Această dată pare să fie puțin cam „timpurie” în an, în comparație cu alte lansări Samsung anterioare.  Samsung obișnuia să lanseze seria Galaxy S prin primăvară în urmă cu mai mulți ani, însă ultimele câteva lansări au venit din ce în ce mai aproape de începutul anului. Cel mai recent, seria Galaxy S23 s-a lansat pe la începutul lunii februarie. Întrucât lansarea va avea loc mai devreme, informațiile noi susțin că și producția va începe mai devreme. Samsung ar fi cerut furnizorilor și partenerilor cu care lucrează să se apuce de asamblarea componentelor cu o lună mai devreme decât anul trecut.

Este posibil ca Samsung să își dorească o lansare ceva mai apropiată de modelele iPhone 15, cu care vor concura în piață, întrucât modelele pliabile Galaxy Z Flip5 și Z Fold5 nu reușesc să reprezinte concurență reală în piață pentru acestea. Publicul interesat de pliabile pare să caute o experiență de utilizare diferită față de cea a telefoanelor tradiționale.

Același articol susține că și lansarea următoarelor pliabile de la Samsung, Galaxy Z Fold6 și Z Flip6, care va avea loc la vară, va fi organizată tot în Statele Unite ale Americii. În această situație este de înțeles motivul pentru care Samsung se concentrează pe SUA. După câțiva ani în care a fost singura companie de pe piață cu pliabile, Motorola, Google și, recent OnePlus, au lansat în magazinele americane produse pliabile competitive. Samsung își va concentra, cel mai probabil, eforturile pentru a rămâne liderul pieței de pliabile în această regiune.

Etichete: , , , ,

Sursa: SBS Biz