The Day Before a revenit și are o dată de lansare!

Scris de | 8 noiembrie, 2023
The Day Before a revenit și are o dată de lansare!

În umbra marii lansări făcute de Rockstar în prima parte a zilei, astăzi vorbeam cu un prieten pe Instagram și primesc o întrebare destul de ciudată: “Ce părere ai despre The Day Before?” Stau, mă scarpin în cap… era anulat sau dispăruse de pe net, ceva de genul, nu? Dar iată că aparent există și conform paginii oficiale de Steam, planurile includ o lansare pe data de 7 decembrie 2023 sub format Early Access.

Ce mă amuză cel mai tare este că mulți dintre voi poate nici n-ați auzit de The Day Before, iar alții ați și uitat că a existat vreodată. Și asta vine de la un titlu care se bătea cu Hogwarts Legacy în topurile celor mai așteptate jocuri ale acestui an. Câteva amânări au împins data de lansare pe 1 martie 2023. După care a picat bomba: Fntastic (dezvoltatorii jocului) au descoperit abia după ce s-au apucat de treabă că numele lor există deja și este marcă înregistrată în Statele Unite ale Americii.

Asta a dus la dezactivarea de către Valve a paginii de Steam dedicate jocului, și odată cu asta părea că nu vom mai auzi vreodată ceva despre The Day Before. Dar iată că ne-apropem de finele acestui an și pare că până la urmă problema a fost rezolvată. Acum nu mai rămâne de văzut dacă vom avea mult-așteptata lansare din 7 decembrie, și dacă e ceva de capul jocului. În toată vâlva creată de acest titlu, eu nu m-am lămurit niciodată dacă există măcar, dar vom afla în următoarele 30 de zile.

Etichete: ,