Vodafone oferă până la 50% reducere la telefoane și servicii de Black Friday

Scris de | 10 noiembrie, 2023
Vodafone oferă până la 50% reducere la telefoane și servicii de Black Friday

Vodafone are de Black Friday în ofertă produse cu reduceri de până la 50% din prețul normal din categoriile smartphone, gadget-uri sau chiar și la servicii fixe și mobile. Promoțiile sunt disponibile până pe data de 12 noiembrie, și pot fi aplicate atât la cumpărăturile făcute online, fizic sau prin aplicația MyVodafone și în canalele telesale și door to door.

Galaxy S23 Ultra, Huawei Watch GT și Xiaomi Robot Vacuum E10, printre produsele cu reducere

Vodafone anunță că are câteva telefoane cu reduceri semnificative pentru câteva dintre cele mai populare telefoane ale anului 2023: Galaxy S23 Ultra de 256 GB, Honor 90 5G de 512 GB, Xiaomi Redmi Note 12 4G de 128 GB și Xiaomi 13T Pro 5G de 512 GB. Acestea pot fi achiziționate și în rate de până la 36 de luni și beneficiază de oferte personalizate pentru clienții deja existenți.

Ceasurile inteligente sunt o altă categorie de produse care beneficiază de reduceri, modelele Huawei Watch GT4 și Samsung Galaxy Watch6 Classic de 47mm pornind de la rate de 5, respectiv 9 euro pe lună altăuri de un abonament.

Din categoriile de produse „smart home”, Vodafone oferă reduceri la dispozitive din gama ecosistem de la Xiaomi, la prețuri reduse și posibilitatea de a cumpăra în rate foarte mici anumite modele. De exemplu, purificatorul de aer Xiaomi Smart Air Purifier 4 Lite poate fi cumpărat cu rate de 2 euro pe lună. Aspiratorul robot Xiaomi Robot Vacuum E10 poate fi achiziționat în rate de 4 euro pe lună, iar soneria inteligentă Xiaomi Smart Doorbell 3 de la 1,5 euro pe lună.

Pentru servicii, Vodafone oferă 50% reducere la abonamente fără telefon sau gadget inclus, pe o perioadă de 12 luni la portare sau migrare la abonament de pe o cartelă pre-pay. Cei care cumpără o cartelă Vodafone cu număr nou, beneficiază de 50% la oferta 8 pe o perioadă de trei luni.

Cei care aleg servicii fixe de la vodafone vor primi 50% reducere în primele 12 luni la pachetul All Inclusive, care oferă internet și cablu cu 199 canale, Extra Sport, HBO și HBO Max.

Etichete: , , ,