Half-Life aniversează 25 de ani în curând și va fi gratuit

Scris de | 17 noiembrie, 2023
Half-Life aniversează 25 de ani în curând și va fi gratuit

Mai are Half-Life nevoie de vreo introducere? Jocul lansat în 1998 de către Valve o să își serbeze aniversarea de 25 de ani pe data de 19 noiembrie, iar pentru a marca acest eveniment publisherul a decis să ofere jocul gratuit tuturor utilizatorilor de Steam. În felul ăsta, cei care nu îl au deja, pot adăuga la colecția de jocuri de pe Steam unul dintre cele mai importante titluri din istoria gamingului.

Valve au făcut și-o greșeală, astfel oferta a fost listată de ieri – jocul apărea ca fiind gratuit, dar dacă încercai să îi dai redeem ai fi fost întâmpinat de un mesaj de eroare. Probabil publisherul a condus ceva teste care au dus la acest incident, dar a fost izolat și rezolvat rapid.

Cumva, nici nu-mi vine să cred că Half-Life împlinește 25 de ani. Fiind cu doi ani mai bătrân decât jocul, acesta a existat practic de când am fost copil și până astăzi. Și na, ca orice puștan jucător de Counter-Strike, tot acestui clasic trebuie să îi mulțumesc. E fain că Valve îl oferă gratuit, mai ales că majoritatea îl avem deja, întrucât este un joc care nu are voie să lipsească din nicio colecție. Iar dacă vreți să aflați niște fun-facts referitoare la joc, am scris recent un articol în care vedem cum altfel s-ar fi putut numi Half-Life.

Etichete: ,