Cât de mare va fi harta din Grand Theft Auto 6?

Scris de | 22 noiembrie, 2023
Cât de mare va fi harta din Grand Theft Auto 6?
Sursă imagine: reddit.com/u/VictorSanand

Anunțul oficial al lui Grand Theft Auto 6 este la doar câteva săptămâni distanță. Cu această ocazie, fanii înrăiți ai jocului s-au mobilizat și au pus cap la cap toate informațiile pe care le avem din leak-uri și diverse surse. Scopul? De a crea o estimare realistă pentru cât de mare va fi harta jocului. Conform acestora, locul de joacă din următorul joc va fi de trei ori mai mare decât harta lui Grand Theft Auto 5 – iar ăsta la rândul lui s-a simțit imens la momentul lansării.

Informațiile au fost publicate pe X de contul Jason from Gta 6. Postarea vorbește despre metodele folosite pentru a determina dimensiunea hărții. Folosindu-se de marele leak al lui Grand Theft Auto 6, echipa a luat coordonatele locațiilor din videouri și a calculat distanțele dintre ele. Din fericire, leak-ul a fost consistent, astfel au putut pune cap la cap o hartă destul de precisă. Cu toate astea, există și zone despre care nu am primit nici un fel de informație, astfel harta nu este 100% corectă.

Chiar și așa, în comparație cu harta lui GTA V putem observa diferența imediat. Dar cred că o hartă atât de mare este o așteptare realistă de la Rockstar, mai ales că Grand Theft Auto 6 va ieși cel mai devreme la anul, adică la 11 ani distanță de lansarea jocului precedent. În acest timp am făcut trecerea de la PlayStation 3 la PlayStation 5, NVIDIA a popularizat ray tracing-ul și super-sampling-ul, PC-urile sunt mult mai puternice decât actualele console și gamerii au pretenții mult mai mari.

Etichete: