Cum arată OnePlus 12 în primele fotografii oficiale, publicate cu o săptămână înaintea lansării

Scris de | 27 noiembrie, 2023
Cum arată OnePlus 12 în primele fotografii oficiale, publicate cu o săptămână înaintea lansării

OnePlus nu mai are răbdare până săptămâna viitoare, așa că a decis să ne dezvăluie măcar design-ul noului său flagship, OnePlus 12. Compania a publicat câteva fotografii oficiale, alături de un clip scurt de teasing, înainte de momentul lansării de pe 4 decembrie. Lansarea va avea loc în China, și sunt slabe șanse ca telefonul să vină și în Europa înainte de sfârșitul acestui an.

OnePlus 12 doar îmbunătățește subtil design-ul modelului de anul trecut

La o primă vedere, OnePlus nu pare să fi schimbat foarte multe la aspectul general al telefonului. Modulul de cameră este în continuare inspirat de cel de pe OnePlus 11, cu un design cu patru cercuri negre, încadrate într-un cerc mai mare. Camera este tot bazată pe tehnologii Hasselblad, însă blitz-ul s-a mutat cumva în colțul „insulei”, la fel cum am văzut și e OnePlus Open.

De altfel, modulul de cameră pare să fie același de pe modelul Open (review), brand-ul chinez numindu-l „Camera de mobil de generație a 4-a de la Hasselblad”. Același modul de cameră se regăsește și pe Oppo Find N3, pliabilul „geamăn” al companiei, lansat exclusiv pentru China. 

Observăm în aceste imagini că avem de a face cu trei variante de culoare. Pe lângă verde și negru, culorile pe care compania le folosește de câțiva ani deja, apare un alb lucios. Negrul pare să fie mat, iar verdele are un model texturat, care pare să imite un aspect de piatră.

OnePlus a ținut să precizeze faptul că OnePlus 12 are semnal mai bun pe 5G, datorită poziționării antenelor în zone pe care nu le atingi atunci când ții telefonul în mod landscape, în special în jocuri. Astfel, latența este redusă cu 15%, dar au fost necesare schimbări la interiorul dispozitivului. Cu această ocazie, slider-ul pentru profiluri audio se mută de pe dreapta pe laterala din stânga.

Vom afla mai multe despre OnePlus 12 săptămâna viitoare, pe 4 decembrie, la aniversarea de 10 ani de la debutul brand-ului în piață. 

Etichete: , , ,

Sursa: Android Authority