Redmi, brand-ul de buget al Xiaomi, intră în parteneriat cu Lamborghini pentru un K70 Pro în ediție specială

Scris de | 30 noiembrie, 2023
Redmi, brand-ul de buget al Xiaomi, intră în parteneriat cu Lamborghini pentru un K70 Pro în ediție specială

Lamborghini, unul dintre cele mai mari brand-uri de mașini sport din lume, se asociază cu Redmi, unul dintre cele mai mari brand-uri de telefoane ieftine, pentru lansarea unui smartphone în ediție specială. Este vorba despre Redmi K70 Pro Automobili Lamborghini Squadra Corse. Practic, avem de a face cu o ediție modificată din punct de vedere al design-ului a unui telefon proaspăt lansat pe piața din China.

Asocierea dintre Lamborghini și Redmi este cel puțin ciudată

Asocierea dintre cele două brand-uri este însă foarte ciudată. Am mai văzut în trecut parteneriate de acest gen, însă de obicei cu brand-uri puternice, care țintesc către zona premium. Redmi K70 Pro este într-adevăr un telefon performant, însă nu este nici pe departe unul care este văzut drept „premium” sau „exclusivist” în piață. Este astfel ciudat atunci când Lamborghini anunță acest parteneriat și îl justifică prin faptul că Redmi are aceleași „obiective, viziune și ADN”. 

Din punct de vedere al hardware-ului integrat, Redmi K70 Pro ar putea fi unul dintre cele mai performante smartphone-uri din piață. Dar performanța brută de procesare nu îl recomandă obligatoriu și pentru a fi integrat în zona de telefoane premium. La acest lucru contribuie mai mulți factori, precum construcția, suportul software și cel tehnic și alte astfel de aspecte.

Cu un Snapdragon 8 Gen 3 la bord, 24 GB memorie RAM și până la 1 TB stocare, este greu însă să nu recunoști că acesta nu este un „Redmi” obișnuit. Xiaomi a integrat pe modelul Redmi K70 Pro și un ecran de 6,67” cu rezoluție QHD+, dar și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare la 120W. Chiar și camerele sunt din gama superioară de performanță, cu doi senzori de 50 megapixeli (pentru camera principală și pentru cea cu zoom 2X), alături de un senzor de 12 megapixeli pentru ultrawide.

Nu știm încă prețurile pentru modelul special Lamborghini, însă versiunea cu 24 GB RAM și 1 TB stocare „standard” costă 4.399 yuan, adică 570 de euro. Probabil că varianta Lamborghini va fi livrată într-un pachet special, care va crește puțin prețul.

Etichete: , ,

Sursa: Android Authority