Samsung lansează Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+, cele mai noi tablete accesibile: Disponibilitate în România

Scris de | 4 decembrie, 2023
Samsung lansează Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+, cele mai noi tablete accesibile: Disponibilitate în România

Noua serie Galaxy Tab A9 de la Samsung este acum disponibilă și în România. Noile Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ le vor oferi românilor beneficiile de utilizare a unei tablete Samsung Galaxy la un preț mai accesibil.

Disponibilă în două dimensiuni, seria combină performanțele video și audio cu o conectivitate rapidă, susținând nevoile zilnice de divertisment și productivitate într-un pachet portabil. Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+ se bucură și de ecosistemul conectat Galaxy, oferind o experiență continuă pe mai multe dispozitive, precum și modalități diverse pentru utilizatori să navigheze în lumea digitală.

Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+

Galaxy Tab A9 și A9+ oferă cele mai mari ecrane dintre toate tabletele din seria Galaxy A până în prezent, având ecrane de 8,7 și 11 inci, respectiv. Utilizatorii Galaxy Tab A9+ se bucură de frecvențe de reîmprospătare de 90Hz și de sunet cu patru difuzoare Dolby Atmos. Cu conectivitatea ultra-rapidă 5G, tabletele beneficiază și de viteză mai mare la internet. Galaxy Tab A9 are două difuzoare și conectivitate LTE.

Performanță

Galaxy Tab A9 și A9+ oferă o viteză care îi ajută pe utilizatori să realizeze mult mai multe lucruri. Cu cea mai mare memorie și stocare disponibilă pe o tabletă din seria Galaxy Tab A, există acum suficient spațiu pentru a stoca și salva documente și alte fișiere.

În plus, Galaxy Tab A9+ aduce multitasking de un nivel mai bun pe tabletă, cu Samsung DeX și fereastra multi-activă pentru a maximiza capacitatea de a face mai multe lucruri simultan. Utilizatorii seriei Galaxy Tab A pot înregistra acum ecranul cu Screen Recorder, astfel încât este ușor să se întoarcă ulterior la informații.

Seria Galaxy Tab A permite o conectivitate mai bună între dispozitivele Samsung Galaxy, astfel încât utilizatorii să poată muta conținutul cu ușurință între telefonul mobil, tableta și monitoarele TV. Quick Share simplifică partajarea fișierelor fără a necesita asocierea dispozitivelor, astfel încât utilizatorii să poată trimite conținutul între dispozitive.

Noua serie Galaxy Tab A se asigură că datele sunt în siguranță și protejate prin Samsung Knox, platforma de securitate Samsung, cu multiple niveluri de protecție. Tabloul de bord pentru securitate și confidențialitate îi ajută pe utilizatori să vadă și să controleze mai ușor ce se întâmplă cu datele lor. Cu Private Share, conținutul este criptat înainte de a fi partajat. Expeditorul poate seta permisiuni de acces, termene de expirare și altele pentru a avea liniște suplimentară atunci când trimite informații sensibile. Traficul de internet este criptat, iar aplicațiile de urmărire sunt blocate astfel încât navigarea să fie privată și securizată.

Disponibilitate Samsung Galaxy Tab A9 și Galaxy Tab A9+

Seria Galaxy Tab A9 este disponibilă în România din 1 decembrie, în trei culori: Graphite, Silver și Navy.

Etichete: , , , ,