Motorola razr 40 ultra și edge 40 neo vor fi disponibile în culoarea anului Pantone 2024

Scris de | 8 decembrie, 2023
Motorola razr 40 ultra și edge 40 neo vor fi disponibile în culoarea anului Pantone 2024

Probabil nu știți, dar an de an cei de la Pantone, autoritatea mondială în materie de culori, aleg cea mai cea culoare. Alegerea pentru anul 2024 este PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Și pare că unora deja le place mult cum arată, pentru că Motorola a anunțat că două dintre telefoanele sale, razr 40 ultra și edge 40 neo vor fi disponibile în ediție limitată, fix în această culoare. Ambele dispozitive vor fi disponibile pentru precomandă spre finalul lunii și pot fi precomandate de la eMAG. Livrarea va fi undeva după Crăciun.

Culoarea anului este aleasă de Pantone Color Institute, un program educațional care reflectă natura simbolică a culorii. Anul acesta marchează cea de-a 25-a aniversare a programului Pantone Color of the Year. Cât despre culoarea aleasă, Peach Fuzz, doar din nume este destul de evident ce reprezintă: puful de pe piersici. Motorola n-a stat mult pe gânduri, iar din imaginile pe care le-am primit se pare că această culoare chiar dă bine pe telefoanele producătorului. Și să fiu sincer, razr-ul ăla cu nuanță de bronz arată chiar bine.

Pe măsură ce tehnologia și umainitatea se întrepătrund, avem încredere în culoare pentru a oferi un instrument de exprimare și experiențe mai profunde și mai semnificative cu dispozitivele noastre. Acest lucru merge mai departe pe dispozitivul în sine ți ajunge până la software. Culoarea Pantone a anului 2024 face exactr acest lucru, deoarece îmbină lumea virtuală în care trăim și dorința noastră de a stabili conexiuni mai profunde și bunăstare.

Ruben Castano, Head of Customer Experience and Design, Motorola

Cât despre telefoane, pe astea le știm deja. Motorola razr 40 ultra este cel mai bun pliabil pe care poți pune mâna în acest moment, conform lui Claudiu, în timp ce edge 40 neo s-a dovedit a fi un model mid-range foarte bun, cu o mulțime de tehnologii de ultimă oră și o configurație hardware serioasă pentru categoria sa de preț.

Etichete: ,