Orange introduce livrarea gratuită la lockere pentru cumpărăturile de pe orange.ro

Scris de | 11 decembrie, 2023
Orange introduce livrarea gratuită la lockere pentru cumpărăturile de pe orange.ro

Orange oferă clienților o nouă modalitate de livrare a produselor achiziționate pe orange.ro, prin intermediul unei ample rețele de lockere disponibile în peste 5.000 de locații ale partenerilor Sameday și Fan Courier. În plus, compania oferă, până pe 9 ianuarie 2024, livrare gratuită în lockere, dar și oferte speciale la sute de produse pe site.

Noua opțiune de livrare a comenzilor online aduce clienților Orange mai multă flexibilitate și control, dar și avantaje, precum amplasarea lockerelor în locații usor accesibile, deschise 24/7, nemaifiind astfel necesară prezența clienților la o anumită adresă, într-un interval orar prestabilit, ca în cazul livrărilor door to door. Un alt beneficiu este cel al siguranței pe care acest sistem îl oferă, lockerele fiind dotate cu sisteme de alarmă anti-efracție și supraveghere video. De asemenea, o livrare la lockere salvează 95% din consumul de CO2, comparativ cu livrările door to door.

Ofertele de sărbători

De sărbători, Orange vine în întâmpinarea clienților care sunt în căutarea cadourilor mult dorite pentru ei și pentru cei dragi, cu reduceri de sărbătoare, disponibile exclusiv online, la telefoane și gadgeturi. Pe site-ul Orange, aceștia vor descoperi oferte speciale la 11 categorii de produse și servicii, precum: telefoane noi și recondiționate, accesorii și obiecte conectate, tablete și laptopuri, smart TV, gaming, smart home, dar și la abonamente de telefon și la pachetele fix-TV, Orange Love.

Astfel, clienții au parte de o reducere de 200 euro pentru telefoanele Samsung Galaxy Z Fold5 5G, HONOR Magic5 Pro 5G și Motorola Razr 40 ultra 5G, în timp ce OPPO Reno10 5G și Samsung Galaxy Z Flip5 5G beneficiază de o reducere de 150 euro. Tot în această perioadă, iPhone 14 și OPPO A78 5G au prețul redus cu 75 euro, în timp ce telefonul recondiționat cu piese originale, iPhone 12, vine cu 2 ani garanție și o reducere de 25 euro.

Abonamentele mobile au reduceri de până la 50%, cum este cazul pentru Smart Plus 15, ce oferă internet 5G nelimitat, 7 GB în roaming SEE, nelimitat minute și SMS naţionale și în roaming SEE și 600 minute internaţionale, la 7,5 euro/lună, redus de la 15 euro pentru un contract pe 24 de luni.

Etichete: , , , , , , ,