Transformers: Rise of the Beasts ajunge pe SkyShowtime pe 15 decembrie

Transformers: Rise of the Beasts este cel de-al șaptelea film al francizei de acțiune bazată pe figurinele create de Hasbro. Evenimentele din acest film au loc în anii ’90, și lansează o facțiune cu totul nouă de Transformeri – Maximalii – care li se alătură ca aliați Autoboților în bătălia pentru planetă. Chiar dacă la box office nu a avut un succes răsunător, fiind unul dintre multele eșecuri financiare ale acestui an, filmul a fost bine primit mai ales de fanii seriei, înregistrând un audience score de 91% pe Rotten Tomatoes. Criticii au fost mai duri, oferindu-i doar 52% pe Tomatometer, iar pe IMDB filmul are un onest 6.1.

Filmul îi are în distribuție pe Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez, Dean Scott Vazquez și Tobe Nwigwe, alături de o distribuție vocală de excepție, din care fac parte Peter Cullen, Ron Perlman, Peter Dinklage, Michelle Yeoh, Liza Koshy, John DiMaggio, David Sobolov, Michaela Jaé. Rodriguez, Pete Davidson, Colman Domingo, Cristo Fernández și Tongayi Chirisa. Transformers: Rise of the Beasts este regizat de Steven Caple Jr., pe baza unei povești scrise de Joby Harold și a unui scenariu de Joby Harold și Darnell Metayer & Josh Peters și Erich Hoeber & Jon Hoeber.

Dacă vrei să te pui la punct cu istoria francizei și cu peliculele sale mai mult sau mai puțin reușite, ai ocazia să revezi toate cele șase filme pe SkyShowtime: Transformers, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers 3, Transformers: Age of Extinction, Transformers: The Last Knight și Bumblebee, toate fiind disponibile pentru vizionare acum pe platformă. Rise of the Beasts intră pe platformă de pe 15 decembrie.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame).