Dezvoltatorii lui God of War Ragnarok confirmă că DLC-ul Valhalla nu este sfârșitul poveștii

Scris de | 16 decembrie, 2023
Dezvoltatorii lui God of War Ragnarok confirmă că DLC-ul Valhalla nu este sfârșitul poveștii

Sony Santa Monica le-a făcut o surpriză de proporții fanilor God of War Ragnarok atunci când au anunțat că jocul va primi un DLC gratuit. Acesta se numește Valhalla și anunțul a fost făcut în cadrul evenimentului The Game Awards 2023. Dacă nu sunteți la curent cu ce s-a mai anunțat recent, Cătălin a realizat un rezumat stufos al celei mai mari gale de premiere din industria jocurilor video. Revenind însă la zeii noștri, scriitorul senior Orion Walker a confirmat pe X/Twitter că povestea nu se încheie după secvența de credits.

Asta i-a făcut pe unii dintre fanii seriei God of War să lanseze discuții despre un al treilea joc care ar completa trilogia reboot a francizei. Și nici că ar fi mare surpriză, mai ales când primele două jocuri (cel din 2018 și Ragnarok) au vândut bine și s-au bucurat de laude atât din partea fanilor, dar și a criticilor. Eu i-am acordat distincția de jocul anului în 2022, deci nu pot fi altfel decât încântat de ideea unei trilogii.

Dar cred că și cei de la PlayStation știu asta, mai ales dacă aruncăm o privire la numerele pe care le-au publicat. God of War din 2018 a vândut 23 de milioane de copii, iar God of War Ragnarok a trecut deja de 15 milioane în numai un an. Dacă o ține așa va depăși numerele primului joc. Și când privești lucrurile din perspectiva asta, da, o trilogie face tot sensul din lume. Acum nu mai rămâne decât să așteptăm. Cum ar fi un 2025 cu GTA 6 și al treilea God of War modern?

Etichete: ,