Xbox a lansat un toaster în forma consolei Xbox Series S

Dacă vrei să arăți tuturor că ești cel mai mare fan Xbox, nu te poți rezuma doar la un Xbox Series X. Mai ales că acum îți poți transforma bucătăria într-un mic altar pentru divizia de gaming a celor de la Microsoft, fiindcă Xbox tocmai a anunțat lansarea unui toaster în forma consolei Xbox Series S. Arată la fel ca aceasta din urmă, și poate fi plasat foarte ușor lângă minifrigiderul Xbox Series X, pe care compania l-a lansat în trecut.

Toaster-ul Xbox Series S era doar un zvon până acum, imagini cu acesta apărând în urmă cu aproape un an pe site-uri din Franța, însă a devenit realitate, și se găsește la Walmart, pentru prețul de 39,99 de dolari. Design-ul include și zona circulară neagră, unde sunt fantele de aerisire, însă specificațiile pe care le are sunt cele ale unui toaster, evident. Sunt disponibile astfel 6 niveluri diferite pentru pâine, o tavă pentru firmituri care se poate curăța, o numărătoare LED și un buton de decongelare. Adevăratul punct de atracție al toaster-ului este însă posibilitatea de a imprima logo-ul Xbox pe pâinea ta în fiecare dimineață.

Nu este primul toaster realizat special pentru gameri, deoarece cei de la Bungie au lansat unul cu tema Destiny în urmă cu vreo 2 ani, care putea să imprime logo-ul Tricorn din joc pe pâine. De asemenea, cei de la Razer au promis că un toaster pe care l-au prezentat ca o glumă de 1 aprilie va deveni realitate, însă asta nu s-a mai întâmplat.

Xbox este una dintre puținele companii din tehnologie care nu se ferește de meme-urile care râd de produsele sale (încă aștept un router făcut de PlayStation, apropo).