Noul joc Indiana Jones se lansează în acest an pe Xbox și PC

Scris de | 19 ianuarie, 2024
Noul joc Indiana Jones se lansează în acest an pe Xbox și PC

Xbox a avut aseară evenimentul Developer Direct, în cadrul căruia a oferit primele detalii despre jocurile sale first-party care se pregătesc de lansare în 2024. Unul dintre acestea este cel mai nou titlu al celor de la MachineGames, Indiana Jones and the Great Circle, care va sosi pe Xbox Series X/S, PC și va fi disponibil și prin Xbox Game Pass și Xbox Cloud Gaming mai târziu în acest an.

Noul joc cu Indiana Jones este un action-adventure în cadrul căruia Indy (care arată ca Harrison Ford tânăr, dar are vocea legendarului Troy Baker) se luptă cu inamicii săi favoriți, naziștii. Povestea are loc în 1937, între evenimentele din filmele Raiders of the Lost Ark și The Last Crusade, iar băieții răi din joc se află în căutarea unei puteri misterioase numită The Great Circle – un cerc perfect în jurul lumii care leagă situri străvechi cu „semnificație spirituală mare”, construite de către oameni.

Primul trailer de gameplay ne arată că vom juca, în mare parte a timpului, în first-person, explorând piramide în Egipt, traversând munți sau încercând să trecem prin fortărețele inamicilor. Camera se transformă însă într-una third-person în cutscenes sau atunci când Indy descoperă diferite locuri sau face diferite acțiuni de tip platforming (precum urcatul pe scări). Ai la dispoziție și arsenalul clasic, inclusiv biciul cu care poți prinde inamici sau te poți prinde de diferite locuri pentru a ajunge în zone greu accesibile.

Producător executiv al jocului este Todd Howard de la Bethesda, ceea ce pe unii îi va face să strâmbe puțin din nas cu siguranță, dar din aceste prime clipuri, Indiana Jones and the Great Circle arată foarte similar cu o aventură clasică cu Indy, cu toate lucrurile care au făcut personajul să fie iubit prezente.

Etichete: , , , , , ,