Favoritul la Oscarurile din acest an, Oppenheimer, se vede în România exclusiv pe SkyShowtime

Scris de | 5 februarie, 2024
Favoritul la Oscarurile din acest an, Oppenheimer, se vede în România exclusiv pe SkyShowtime

Cu încasări de 952 de milioane de dolari la box-office-ul mondial, o mulțime de premii la activ și dominând cu câte 13 nominalizări la Oscar și la Premiile Academiei Britanice de Film și Televiziune (BAFTA), blockbusterul Oppenheimer în care joacă Cillian Murphy ajunge pe SkyShowtime. Murphy este nominalizat la Oscar pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer, iar filmul va fi disponibil în exclusivitate pe SkyShowtime din 21 martie.

Realizat pentru marile ecrane pe baza unui scenariu scris de regizorul Christopher Nolan, nominalizat și el pentru Best Director, Oppenheimer aruncă o privire în culisele minții fizicianului teoretician J. Robert Oppenheimer, a cărui lucrare de referință, în calitate de director al proiectului Manhattan de la Laboratorul Los Alamos, este crearea primei bombe atomice. Oppenheimer are o distribuție de vedete care îi include pe Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh și Josh Hartnett, cât și pe Casey Affleck, Rami Malek și Kenneth Branagh.

Filmul se bazează pe romanul câștigător al premiului Pulitzer, American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, scris de Kay Bird și de Martin J. Sherwin. Filmul este produs de Emma Thomas, Charles Roven și Christopher Nolan. Câștigătorii BAFTA 2024 vor fi anunțați pe 18 februarie, iar cei ai premiilor Oscar pe 10 martie. Oppenheimer este, momentan, marele favorit la premiul cel mare, Best Picture, și este așteptat și să plece acasă cu cele mai multe statuete.

Serviciul SkyShowtime este disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 € (fără reclame), cu anulare oricând.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,