Galaxy A55, certificat pentru lansare. Design-ul este inspirat de seria S24

Scris de | 7 februarie, 2024
Galaxy A55, certificat pentru lansare. Design-ul este inspirat de seria S24

După fiecare lansare de flagship-uri, Samsung pregătește la scurt timp și debutul modelelor mid-range superioare din gama sa de smartphone-uri, Galaxy A. Chiar dacă modelele de bază ale seriei au fost deja anunțate sau lansate în anumite regiuni, publicul așteaptă, de fapt, lansarea modelului A55, care este mid-range-ul care oferă o experiență cât mai apropiată de cea a telefoanelor de top ale companiei. Vestea bună este că telefonul este foarte aproape de lansare, fiind deja certificat în anumite regiuni.

Chiar dacă discuțiile sunt centrate în jurul seriei Galaxy S24, Galaxy A55 va fi modelul pe care mulți și-l vor cumpăra de fapt

Site-ul NBTC, Biroul de Telecomunicații din Tailanda, listează deja un telefon Samsung cu numărul de model SM-A556E/DS (variantă Dual SIM), cu tot cu numele „de brand” al telefonului, Galaxy A55 5G. Asta înseamnă că telefonul a fost testat și aprobat pentru vânzare în această regiune, deci deja există variante finale, gata de a fi puse pe rafturile magazinelor. Același telefon a fost verificat și aprobat pentru vânzare și în SUA în urmă cu câteva săptămâni.

Singurele detalii pe care le știm despre acest model sunt bazate pe astfel de listări și listări de pe GeekBench, unde telefonul a fost deja testat. Certificarea americană confirmă încărcarea la 25W, deci nu vom primi un upgrade la acest capitol nici în cadrul acestei generații. GeekBench confirmă integrarea unui chipset Exynos 1480 alături de 8 GB memorie RAM, cu un scor nu tocmai impresionant: fix jumătate din cel de pe Galaxy S24. 1.180 puncte în Single-Core și 3.536 puncte în testul Multi-Core.

Singurele imagini pe care le avem cu Galaxy A55 provin de pe site-ul Android Headlines și ne arată un telefon familiar. Acesta este similar în design cu noile modele, și pare să adopte chiar și marginile drepte ale seriei Galaxy S24, cu un modul de camere similar cu ceea ce am văzut în ultimii ani. Singura diferență notabilă față de S24 ar fi rama groasă din jurul ecranului. Culoarea, care pare că se numește „Awesome Lilac”, este însă interesantă. Vor exista și Awesome Ice Blue și Awesome Navy, pe lângă clasicele „alb” și „negru”.

Lansarea ar putea avea loc în primăvară, în martie sau aprilie.

Etichete: , , ,

Sursa: via GSM Arena