Galaxy A35 și A55 vor integra design-ul cu „insulă” pe laterală (FOTO)

Scris de | 9 februarie, 2024
Galaxy A35 și A55 vor integra design-ul cu „insulă” pe laterală (FOTO)

Galaxy A35 și A55, practic „telefoanele poporului”, care vor urma să fie cumpărate de către cei care vor telefoane „corecte” la prețuri accesibile, au apărut din nou în imagini neoficiale pe internet. De această dată, sursa este una de foarte mare încredere, Evan Blass, unul dintre cei mai vechi „leakeri”, iar imaginile sunt la o calitate înaltă, ceea ce sugerează că sunt chiar imaginile de presă pe care compania le va oferi la lansare. Un detaliu de design pe care l-am mai văzut în trecut pe alte modele din seria Galaxy A pare că își face apariția și pe aceste modele: Key Island.

Primele imagini la calitate înaltă cu noile Galaxy A35 și A55 dezvăluie integrarea „Key Island”

La fel ca Galaxy A25, și modelele A35 și A55 vor avea o „insulă” pe laterală, ieșită în relief față de restul ramei exterioare. Nu știm încă din ce material va fi această ramă, dar presupunem că este din plastic, având în vedere istoria recentă a seriei Galaxy A. Cele două modele par să arate identic din punct de vedere al design-ului, și chiar și culorile vor fi asemănătoare. Putem observa însă câteva nuanțe interesante, precum un roz „cameleon”, care poate să își schimbe nuanța în funcție de lumină, un galben aprins și un alb cu tentă de albastru. Desigur, cei care vor un telefon „plictisitor”, vor găsi Galaxy A35 și A55 în varianta neagră.

Una dintre imagini mai dezvăluie câteva detalii: rezistență la apă, care a fost prezentă și pe modelele din generația trecută, și securitate asigurată de Samsung Knox.

Nu știm ce configurație hardware și ce camere va folosi Galaxy A35, însă probabil că aici vor fi evidente diferențele între acesta și A55. Testele în GeekBench din trecut au dezvăluit că Galaxy A55 va fi bazat pe un chipset Exynos 1480, echipat cu un GPU Xclipse proprietar, bazat pe tehnologia RDNA3 de la AMD. Aceeași tehnologie este folosită și în Exynos 2400 pentru dezvoltarea procesorului grafic de pe modelele Galaxy S24 și S24+.

Încă nu avem o dată de lansare pentru Galaxy A35 și A55, dar ne putem aștepta la un debut în piață fie în martie, fie în aprilie, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , ,

Sursa: Evan Blass