Asphalt 9: Legends la 120 FPS pe smartphone? Honor și Gameloft tocmai au anunțat un parteneriat strategic pentru gaming pe pliabile

Honor a anunțat un parteneriat cu Gameloft. Această colaborare are ca scop îmbunătățirea experienței de gaming pe seria foldable Magic V2, inclusiv pe Porsche Design Edition Magic V2 RSR.

Acest parteneriat aduce în segmentul smartphone-urilor pliabile o nouă versiune de Asphalt 9: Legends. Jocul este acum mai bine adaptat ecranelor mari ale smartphone-urile pliabile și marchează debutul global al gameplay-ului la 120 FPS la o rezoluție mai mare.

Honor și Gameloft vor să ofere o experiență de gaming optimizată pe Magic V2 RSR Porsche Design, fiind primul telefon pe care poți să te joci Asphalt 9: Legends cu gameplay la 120 FPS. În plus, cei 120 FPS oferă un posibil avantaj gamerilor competitivi.

De asemenea, Honor și Gameloft au lansat noua „ediție” Asphalt 9: Legends folosind tehnologia de înlocuire a shaderelor și reconstrucție a texturilor fizice bazată pe GPU, și integrând capabilitățile de randare grafică ale dispozitivelor pliabile cu inteligența artificială.

Când se lansează

Noua versiune optimizată a jocului Asphalt 9: Legends va fi lansată pe Google Play pentru telefoanele Honor Magic V2 și Magic V2 RSR Porsche Design în luna februarie 2024.