Samsung aduce funcțiile noi cu inteligență artificială pe seriile sale de top din 2023. Lista completă de device-uri

Scris de | 22 februarie, 2024
Samsung aduce funcțiile noi cu inteligență artificială pe seriile sale de top din 2023. Lista completă de device-uri

Samsung anunță astăzi disponibilitatea funcțiilor Galaxy AI pe mai multe dispozitive Galaxy printr-o nouă actualizare One UI 6.1. Actualizarea va fi disponibilă pe seriile Galaxy S23, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 și Tab S9, urmând a fi implementată începând cu sfârșitul lunii martie.

Funcțiile AI disponibile acum și pe telefoanele Samsung de top de anul trecut includ posibilitatea de a ajusta tonul mesajelor și de a traduce mesajele în 13 limbi diferite folosind funcția Chat Assist. Va fi disponibilă și funcția Live Translate, care oferă traduceri vocale și textuale pentru convorbirile telefonice. Cu Interpreter, utilizatorii se pot angaja în conversații spontane cu localnicii în timpul călătoriilor, deoarece funcția de ecran împărțit generează traduceri pentru conversațiile în timp real.

Integrarea extinsă a Galaxy AI în întregul ecosistem Galaxy permite o experiență de utilizare excelentă când vine vorba de sarcinile zilnice pe modelele suportate de AI. Funcțiile de căutare sunt îmbunătățite prin Circle to Search creată în colaborare cu Google, care generează rezultate de căutare printr-un gest rapid și circular. Funcționalitățile de organizare, precum Note Assist, permit utilizatorilor să creeze formate, să genereze rezumate și să traducă notele, în timp ce Browsing Assist ajută oamenii să rămână la curent cu știrile, primind rezumate pentru acestea. Transcript Assist poate, de asemenea, să transcrie înregistrările întâlnirilor și să genereze rezumate și traduceri în mod facil.

OneUI 6.1 oferă o serie de instrumente AI care ajută și după realizarea unei fotografii. Prin intermediul funcției Generative Edit, smartphone-urile cu AI pot redimensiona, repoziționa sau alinia obiectele din fotografii pentru a obține rezultate remarcabile. În plus, este oferită și funcția wallpaperelor generate de AI.

Etichete: , , , , ,