Abonații PlayStation Plus primesc 4 jocuri „gratuite” în martie 2024

Scris de | 29 februarie, 2024
Abonații PlayStation Plus primesc 4 jocuri „gratuite” în martie 2024

Jocurile care sunt oferite pentru abonații PlayStation Plus Essential în martie au fost dezvăluite de către Sony, ceea e înseamnă că mai aveți doar câteva zile pentru a revendica jocurile anunțate pentru luna februarie. Avem o selecție destul de „stufoasă” pentru următoarea lună, cu nu mai puțin de patru titluri pe care toți abonații PS Plus le pot accesa și juca de acum înainte. Există câteva ceva pentru fiecare, fie că sunteți fani jocuri de curse, jocuri cu arte marțiale sau experiențe horror. Toate sunt disponibile atât pentru PlayStation 5, cât și pentru PlayStation 4.

Fanii PlayStation 4 și PlayStation 5 au la dispoziție patru jocuri „gratuite” în luna martie

Capul de listă pentru luna martie din 2024 la PlayStation Plus este F1 23, jocul oficial al campionatului de Formula 1. Acesta este jocul de anul trecut, care a urmărit sezonul anterior, câștigat, din nou, de Max Verstappen. Acesta include toate circuitele și mașinile sezonului trecut, inclusiv noua cursă de la Las Vegas. Oricare fan Formula 1 ar trebui măcar să încerce acest joc, și își pot ocupa astfel timpul în așteptarea lui F1 24, care va fi lansat în această vară.

Sifu este un titlu care a făcut valuri la lansare, oferind o experiență de joc inedită, bazată pe un gameplay original inspirat din filmele de arte marțiale. Este un joc rogue-lite, în care fiecare înfrângere a personajului principal îl îmbătrânește. Scopul jocului este să ajungi la final, parcurgând toate nivelurile și învingând toți „boșii” înainte ca personajul să moară de bătrânețe.

Hello Neighbor 2 este jocul „horror” din această selecție, care oferă o experiență de gameplay stealth. Scopul este investigarea casei vecinului „ciudat” din cartier fără a fi prins de acesta. Deși este încadrat în genul horror, Hello Neighbor este considerat un joc pentru toate vârstele, datorită graficii „cartoony”. Ar intra cam în aceeași categorie de jocuri cu seria Five Nights at Freeddy’s.

În cele din urmă, avem o surpriză pentru fanii shooter-elor. Expansion-ul The Witch Queen pentru Destiny 2 este disponibil gratuit pentru abonații PlayStation Plus în luna martie. Destiny 2 este acum gratuit, dar jocul nu prea are conținut pentru cei care nu plătesc pentru expansion-uri. Astfel, poți descărca jocul de bază gratuit și atașa acest expansion pentru acces la o parte a campaniei jocului, misiuni secundare, experiențe cooperative, hărți de multiplayer PvP și acces la echipament exclusiv pentru personaj.

Toate aceste jocuri vor putea fi revendicate pe conturile de PlayStation cu abonament PlayStation Plus activ începând cu data de 5 martie. De asemenea, pe 5 martie, jocurile din februarie ies din oferta PS Plus. Cei care le revendică, le vor putea juca în continuare pe parcursul întregii perioade în care au un abonament Plus activ.