Huawei vine cu oferte noi de Ziua Femeii

Ziua Femeii se apropie cu pași repezi, iar Huawei a anunțat deja ce planuri are pentru a marca această ocazie și ce produse vor fi la ofertă. Avem în acest an prețuri mai bune pentru smartwatch-urile lansate în a doua parte a lui 2023, și anume Watch GT 4, și cadouri pentru achiziționarea produselor din această categorie.

De asemenea, pentru cei care vor să-ți achiziționeze smartphone-uri de la producătorul chinez pot opta pentru nova 11 Pro sau nova 11, care vin fiecare cu o reducere de 30% din prețul de bază. În plus, cei care achiziționează P60 Pro primesc cadou un smartwatch Watch Fit 2, împreună cu 15% extra reducere pentru alte gadget-uri. Oferta completă este mai jos.

Ofertele Huawei Store de Ziua Femeii

Între 1-10 martie, Huawei Store aduce în prim-plan reduceri și alte surprize pentru a celebra Ziua Femeii. Mai jos, câteva dintre promoțiile disponibile în magazinul online oficial: 

  • Orice model de Huawei Watch GT 4 vine însoțit de o pereche de căști Huawei FreeBuds SE 2 (blue), cadou;
  • La achiziția modelelor de damă Huawei Watch GT 4, varianta 41 mm, clienții vor primi cadou și o curea extra;
  • Căștile Huawei FreeClip vin însoțite de Huawei Band 8, cadou;
  • La achiziția unui smartphone Huawei P60 Pro, clienții primesc cadou un ceas inteligent Huawei Wacth Fit 2 și 15% extra reducere prin cupon direct;
  • Telefoanele Huawei nova 11 Pro și nova 11 au reducere directă de 30% din preț;
  • Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm (în varianta ceramică) vine însoțit de o pereche de căști Huawei FreeBuds 5i și 15% extra reducere prin cupon direct.