Când se lansează jocul Hades pe mobil, prin intermediul Netflix

Hades Netflix Games

Netflix continuă lista de lansări de jocuri pe mobil cu un adevărat hit. După ce a distribuit în decembrie exclusiv seria Grand Theft Auto Trilogy pe mobil, Hades, unul dintre cele mai bune jocuri din 2020, se lansează pe telefoanele și tabletele cu iOS doar prin intermediul serviciului său de gaming. Practic, dacă vrei să joci Hades pe mobil, există o singură opțiune: să ai un abonament activ pe Netflix, un iPhone sau iPad și să ai aplicația instalată pe mobil.

Hades pe mobil vine (momentan?) doar pe iOS și iPadOS

Vestea bună este că cei care au deja un abonament de Netflix nu trebuie să mai plătească nimic în plus pentru a accesa Hades. Odată ce jocul va fi lansat pe iOS și Android, pe data de 19 martie, acesta va fi disponibil gratuit și va putea fi jucat atât timp cât ai un abonament Netflix activ. Jocul va fi compatibil cu toate dispozitivele iOS și iPadOS care au versiunea de software 16.0 sau mai nouă instalată pe iOS, fără o limită de modele, deci putem presupune că toate dispozitivele cu suport software activ îl vor putea juca.

Jocul primește pentru prima dată o interfață de control pe bază de butoane virtuale touch, dar va fi compatibil și cu controller-e fizice conectate prin Bluetooth sau direct la mufa USB sau Lightning a dispozitivului. Pe partea de conținut, Supergiant Games spune că jocul va fi același pe care îl știm deja de pe PC și console, adică va integra totul din versiunea finală cu cele mai recente actualizări la zi.

Singura veste „proastă” pentru cei care voiau să joace Hades pe mobil este faptul că jocul nu va putea fi cumpărat „independent”. Trebuie neapărat să ai abonament la Netflix pentru a putea accesa acest joc, așa cum se întâmplă și cu seria GTA în varianta remasterizată pe mobil. Utilizatorii de iOS și iPadOS se pot pre-înregistra pentru a fi notificați imediat ce jocul este lansat oficial pe 19 martie pe mobil.