Serialul Fallout primește un nou trailer și debutează mai devreme decât era anunțat

Scris de | 7 martie, 2024
Serialul Fallout primește un nou trailer și debutează mai devreme decât era anunțat

Amazon începe să lanseze proiectele sale bazate pe jocuri video, iar primul pe listă este Fallout, serialul realizat după seria de jocuri cu același nume a celor de la Bethesda. RPG-urile Fallout sunt unele dintre cele mai populare jocuri ale genului, iar aspectul lor apocaliptic este combinat deseori cu mult umor, făcând titlurile să fie foarte diferite de alte jocuri post-apocaliptice. Din fericire, dacă e să ne luăm după ultimul trailer lansat de Amazon, pare că serialul surprinde același ton, și chiar într-un mod destul de reușit.

Noul trailer ne arată mai multe detalii despre Lucy (Ella Purnell), un Vault Dweller care iese dintr-unul din buncăre la două secole după momentul apocalipsei, descoperind cât de periculoasă a devenit lumea exterioară. La fel ca jocurile, show-ul pare destul de violent, însă cu multe momente de umor care să compenseze acest lucru.

De asemenea, sunt o mulțime de detalii pe care fanii Fallout le vor remarca. Armurile arată absolut senzațional, identic cu cele din jocurile video, și poți observa și alte elemente ale acestora, precum Stimpak-urile. Se pare de asemenea că serialul va explora și puțin din întâmplările de dinainte de sosirea apocalipsei, și începe și se termină cu o reclamă pentru cumpărarea unui loc în buncărele din această lume.

Fallout este regizat de Jonathan Nolan, co-creator al Westworld, alături de Geneva Robertson-Dworet și Graham Wagner. În diferite roluri se vor regăsi Aaron Molten, Walton Goggins și Kyle MacLachlan. Serialul va fi disponibil din data de 11 aprilie, cu o zi mai devreme decât fusese anunțat inițial, și va avea toate episoadele disponibile din start, spre deosebire de un program de lansări săptămânale.

Etichete: , , ,

Sursa: Amazon’s new Fallout trailer looks just like the games: grim, goofy, and gruesome