Netflix anunță sezonul 7 din Black Mirror

Black Mirror

Serialul Black Mirror, unul dintre cele mai mari hit-uri de pe Netflix, se va întoarce în 2025 cu un nou sezon complet de 6 episoade. Evoluția acestei serii a fost diferită față de cea a serialelor tradiționale, în special din cauza faptului că nu are parte de o lansare regulată anuală sau la fiecare doi ani, ci mai degrabă „din când în când”. Sezonul 6 a fost lansat în 2023, iar următorul vine abia în 2025. Acesta va marca însă o premieră pentru serie: va include prima continuare directă a unui episod anterior.

Black Mirror se întoarce abia în 2025, după o pauză de doi ani

Anunțul a fost făcut fără prea mult fast sau detalii clare. Netflix a publicat un clip de tip short pe canalul său de YouTube, unde a dezvăluit că Black Mirror se întoarce în 2025, iar în titlu a menționat că va exista o continuare a episodului USS Callister, unul dintre cele mai îndrăgite ale tuturor sezoanelor anterioare. Probabil că acel episod a avut cel mai mare succes și datorită faptului că era o parodie „în VR” a serialului Star Trek original, din anii ’60, în care Jesse Plemons juca rolul căpitanului, o imitație a lui James T. Kirk interpretat original de William Shatner.

Cel mai probabil, urmează să vedem un trailer cu secvențe din cele 6 noi episoade, dar acesta ar putea fi păstrat pentru un moment mai apropiat de lansarea propriu-zisă a noului sezon. Având în vedere că este un serial Netflix, cel mai probabil, vom primi toate episoadele deodată, așa cum s-a întâmplat și în cazul sezoanelor precedente.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu Black Mirror, fiecare sezon în parte reprezintă o antologie de povești, majoritatea încadrate în genul SF, fără legătură între ele. Acestea pot avea influențe horror, thriller, drame sau chiar comedii, iar fiecare este plasat într-un univers propriu. Ba chiar sezoanele nici măcar nu au o temă generală. Mai mult, fiecare sezon are un număr variabil de episoade, iar producătorii au experimentat și cu un film interactiv, numit Bandersnatch.

Toate sezoanele anterioare și filmul Bandersnatch sunt disponibile acum pe Netflix.