Margot Robbie lucrează la producția unui film bazat pe seria Sims

Scris de | 21 martie, 2024
Margot Robbie lucrează la producția unui film bazat pe seria Sims
Foto: WB

Abia scăpată din interviuri în care a vorbit despre un film în care interpretează o păpușă care ajunge să devină reală, Margot Robbie se implică într-un film cu oameni falși, dintr-un joc video (puțin ironic, nu?). Actrița australiană se implică în producția pentru un film adaptat după seria de jocuri create de cei de la Electronic Arts, conform Hollywood Reporter. Compania sa de producție, LuckyChap, care a fost implicată și în Barbie, hitul anului 2023 din cinematografe, va lucra în acest proiect, la care se va alătura și Kate Herron, regizoarea primului sezon din Loki. Ea se va afla în scaunul regizorului și pentru acest film, pe care îl va și scrie. Implicați în proiect mai sunt și cei de la Vertigo Entertainment, dar și creatorii jocului Sims, bineînțeles – Electronic Arts.

The Sims este un joc fără o poveste clară, un sandbox în care poți face (aproape) orice dorești, lucru care face ca acest proiect să fie foarte similar cu Barbie sau The Lego Movie, două pelicule bazate pe jucării, care nu aveau o direcție narativă clară, însă care s-au dovedit a fi de succes, atât la box office, cât și în fața criticilor și spectatorilor.

LuckyChap este una dintre cele mai de succes companii de producție de la Hollywood în acest moment, după ce a fost implicată în Barbie și Saltburn, titlul semnat de Emerald Fennell, care a avut foarte mult succes pe Amazon Prime, serviciul de streaming al gigantului american. LuckyChap mai este implicată într-un film care urmează să apară curând, denumit My Old Ass, care a fost vândut la Sundance Film Festival tot către MGM Amazon.

Etichete: , , , , ,