Studioul din spatele Crash Bandicoot 4 lucrează cu Xbox la un nou joc

Proaspăt devenit independent, studioul Toys for Bob, care a anunțat luna trecută că se desparte de Activision (acum aflat în proprietatea Microsoft), tocmai a intrat într-o înțelegere cu Xbox pentru dezvoltarea unui nou joc, conform celor de la Windows Central. Toys for Bob s-a aflat în spatele unor titluri ca Spyro Reignited Trilogy (2018) și Crash Bandicoot 4, sau portul pentru Nintendo Switch N. Sane Trilogy.

Nu există încă detalii cu privire la ce ar putea fi de fapt noul titlu, cu excepția unui comentariu făcut de Matt Booty (Xbox), care a spus că acesta va fi similar cu celelalte jocuri pentru care Toys for Bob sunt cunoscuți. Studioul a mai lucrat la dezvoltarea jocurilor Skylanders, care încercau să îmbine conceptul de cumpărare de jucării cu folosirea lor în gaming. Deși s-a despărțit recent de familia Activision Blizzard / Microsoft, reprezentanți ai studioului au indicat că vor rămâne deschiși la colaborări cu foștii lor angajatori pe proiecte viitoare (dovadă fiind și vestea din acest articol).

În februarie, Toys for Bob spunea că „explorează un posibil parteneriat între noul studio și Microsoft” și că este „încrezătoare că vor continua să lucreze împreună” alături de Activision și Microsoft.