Iată cele patru jocuri ale Xbox Game Studios care vor ajunge pe PlayStation 5

Scris de | 22 februarie, 2024
Iată cele patru jocuri ale Xbox Game Studios care vor ajunge pe PlayStation 5

Nu am avut foarte mult de așteptat după anunțul lui Phil Spencer, făcut în cadrul unei ediții a podcastului oficial al Xbox, pentru a afla care sunt cele 4 titluri ale Xbox Game Studios care ajung pe alte platforme. Acestea marchează o schimbare importantă de strategie din partea diviziei de gaming a celor de la Microsoft, și sunt jocuri care au fie o bază de jucători deja bine definită pe Xbox și PC, fie au fost foarte bine primite de critici la lansarea lor. Astfel, pe lângă titlurile deja confirmate de Spencer – Hi-Fi Rush și Sea of Thieves – vor ajunge pe alte platforme și Grounded și Pentiment.

  • Pentiment, dezvoltat de Obsidian Entertainment − Un joc de aventură unic, aclamat de critici și premiat, cu un stil vizual captivant, inspirat de fapte istorice, va fi disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5 și Nintendo Switch începând cu 22 februarie.
  • Hi-Fi RUSH, dezvoltat de Tango Gameworks/Bethesda Softworks, jocul de acțiune premiat și îndrăgit bazat pe ritm, în care acțiunea se sincronizează cu muzica, va fi disponibil pe PlayStation 5 pe 19 martie, cu opțiune de pre-comandă disponibilă în magazinul digital PlayStation 5 pe 22 februarie.
  • Grounded, dezvoltat de Obsidian Entertainment – un joc aventură și supraviețuire cu adevărat fenomen, conceput pentru a fi jucat în cooperare, va fi disponibil pe PlayStation 4, PlayStation 5 și Nintendo Switch pe 16 aprilie. Va fi acceptată și opțiunea de cross play pe Xbox, PlayStation, Nintendo Switch și PC.
  • Sea of Thieves, jocul de aventură de la Rare, va fi lansat pe PlayStation 5 pe 30 aprilie – și este disponibil pe wishlist pentru utilizatorii PlayStation 5 începând de astăzi, 22 februarie. Jocul a creat o comunitate pasionată de peste 35 de milioane de jucători din întreaga lume, iar opțiunea de cross play pentru Xbox, PlayStation și PC le va permite jucătorilor să experimenteze epicele aventuri ale piraților împreună cu prietenii lor, pe mai multe platforme.

Etichete: , , , , , ,