Nothing Phone (3) ar putea fi lansat cu un chipset mult mai puternic, la un preț mai mare

Scris de | 2 aprilie, 2024
Nothing Phone (3) ar putea fi lansat cu un chipset mult mai puternic, la un preț mai mare

Nothing pare că se apropie din ce în ce mai mult de zona de flagship-uri, cu fiecare model nou din seria principală pe care îl lansează. Saltul de la Phone (1) la (2) a fost unul imens din punct de vedere al performanței, iar cel de la (2) la (3) ar putea fi, din nou, unul mare. Desigur, odată cu urcarea pe o treaptă superioară de putere de procesare, și prețul ar putea crește, din nou.

Nothing Phone (3), „aproape” flagship?

Conform 91mobiles, sursă de obicei de încredere atunci când vine vorba despre leak-uri de smartphone-uri, compania lui Carl Pei ar fi printre cele care urmează să lanseze un smartphone echipat cu chipset-ul Snapdragon 8s Gen 3, cel anunțat de curând de către Qualcomm.

Acesta este un hibrid între tehnologiile folosite pentru dezvoltarea lui Snapdragon 8 Gen 3 și cele de anul trecut de pe 8 Gen 2, pentru un model ceva mai ieftin față de flagship-urile momentului, dar în continuare foarte performant.

Nu știm foarte multe alte detalii despre Nothing Phone (3) în acest moment, dar, cel mai probabil, va păstra design-ul în linie cu modelele anterioare, cu interfața Glyph cu LED-uri pe spate, un capac transparent și margini drepte, similare cu cele de pe iPhone.

Prețul acestui model ar trebui să crească proporțional cu zona de performanță vizată. Modelul original, Nothing Phone (1) s-a lansat pe la 500 de euro, iar Phone (2) pe la 600-650, deci am putea vedea o nouă creștere cu 100 de euro, până pe la 700. Rămâne de văzut dacă și alte componente vor primi un upgrade similar. Camerele ar avea nevoie cel mai mult de upgrade pe modelele de la Nothing, întrucât în rest sunt telefoane foarte capabile pentru categoria lor de preț.

Cât despre data de lansare, este posibil să se repete „tradiția” anilor trecuți. Nothing Phone (1) și (2) s-au lansat în luna iulie în anii respectivi, și cam atunci este așteptat și Phone (3) cu Snapdragon 8s Gen 3.

Sursa: 91mobiles