Utilizatorii de Samsung raportează viteze de încărcare scăzute după update-ul la OneUI 6.1

Scris de | 2 aprilie, 2024
Utilizatorii de Samsung raportează viteze de încărcare scăzute după update-ul la OneUI 6.1

OneUI 6.1 s-a dovedit a fi o versiune software importantă pentru Samsung, fiind cea care a adăugat Galaxy AI pe seria Galaxy S24, iar acum face același lucru pe S23 și modelele pliabile din 2023. Cu toate că aceasta este, în mare parte, benefică, adăugând funcții noi și rezolvând probleme mai vechi, aceasta pare că a adus și câteva probleme pentru anumite modele de dispozitive. Utilizatorii de smartphone-uri care au fost actualizate recent la OneUI 6.1 spun că vitezele de încărcare au scăzut semnificativ

Utilizatorii de Galaxy S23 și Flip/Fold5 spun că viteza de încărcare a scăzut după ultimul update

Utilizatorii afectați raportează pe forumul oficial Samsung că vitezele de încărcare au fost limitate la 15W, adică cu aproximativ 40% mai lent decât viteza promisă de 25W. Indiferent de puterea încărcătorului folosit, telefonul nu trage mai mult de 15W de la priză. Nu este însă o coincidență sau doar un singur model afectat. Utilizatorii care se plâng folosesc orice de la Galaxy Fold5 la Galaxy S23.

Momentan, Samsung nu a recunoscut această problemă, însă probabil că va fi adresată în următorul update. Tabletele Galaxy Tab S9 nu par a fi afectate.

Vestea bună este că cei care erau afectați de problema burn-in-ului pe dispozitivele care au fost actualizate la OneUI 6.0 în toamnă, ar trebui neapărat să treacă la 6.1 cât mai repede. Acest update reintroduce metodele de protecție ale ecranului care lipseau pe versiunea anterioară de software, precum mișcarea cu câțiva pixeli a întregii interfețe la intervale regulate, sau reîmprospătarea pixelilor atunci când ecranul nu este în utilizare.

Modelele S23 și Fold și Flip din seria 5 sunt acum la paritate de funcții cu seria Galaxy S24 în materie de capabilități AI. Circle to Search, rezumate text, traduceri și toate celelalte capabilități care au fost prezentate la lansarea noilor flagship-uri, se găsesc acum și pe dispozitivele de anul trecut. Samsung explorează acum și posibilitatea de a adăuga măcar o parte dintre aceste funcții și pe seria S22.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Samsung