Oppo a lansat în România un nou telefon midrange, Reno11 F 5G

Scris de | 10 aprilie, 2024
Oppo a lansat în România un nou telefon midrange, Reno11 F 5G

Oppo lansează pe piața locală noul său telefon, Oppo Reno11 F 5G, care are o grosime de 7,54 mm și o greutate de 177g. Sunt două variante de culoarea, Ocean Blue și Palm Green, iar ansamblul de cameră este numit de Oppo Sunshine Ring, deoarece poate reflecta lumina. Telefonul este certificat IP65 pentru rezistență la stropire și producătorul mai menționează câteva aspecte, cum că este testat să reziste la 100.000 de apăsări ale butoanelor de volum sau 200.000 de apăsări de buton de pornire. Sure, why not, interesant.

Ecranul este un AMOLED de 120Hz, cu o dimensiune de 6,7 inchi, și un screen-to-body ratio de 93,4%. Există și o funcție care poate mări volumul difuzorului cu până la 300%, aparent dacă folosești telefonul în medii foarte zgomotoase. Interfața este ColorOS 14, și aduce diferite funcții proprietare Oppo. Spre exemplu, File Dock permite utilizatorilor să stocheze imagini, text sau alte tipuri de fișiere pentru a le accesa rapid, folosind funcția de drag & drop între aplicații. Funcția Smart Touch facilitează capturarea de imagini, text și extragerea de text din capturi de ecran sau imagini. Smart Image Matting permite decuparea rapidă și eficientă a până la șase subiecți dintr-o fotografie, salvând automat rezultatul în File Dock. Astfel, imaginea decupată poate fi ușor transformată într-un sticker sau partajată direct cu alte aplicații.

La interior se află un procesor MediaTek Dimensity 7050 pe 6nm, cu 8 nuclee și ajutat de un GPU Mali-G68 MC4. Oppo Reno11 F 5G are și ROM Vitalisation o funcție care gestionează stocarea, permițând economisirea de până la 23GB din capacitatea totală de 256GB a telefonului. Pentru varianta de 128GB, economia de spațiu poate atinge 11GB. Acestea sunt realizate prin comprimarea datelor neesențiale și eliminarea duplicatelor de fișiere, optimizând, astfel, utilizarea spațiului de stocare disponibil. Memoria RAM este de 8GB pentru ambele variante, iar bateria măsoară 5000mAh.

Oppo Reno11 F 5G are o cameră principală de 64 MP (f/1.7), un ultrawide de 8MP (f/2.2) și un macro de 2MP (f/2.4). Pe față se află o cameră de selfie de 32MP, cu f/2.4. Poate filma la calitate maximă 4K la 30 fps.

Premii la achiziția unui Oppo Reno11 F 5G

Odată cu lansarea modelului Reno11 F 5G, OPPO introduce un plan de protecție a bateriei pentru o perioadă de 4 ani, oferind utilizatorilor o asigurare la achiziționarea produsului. Astfel, cei care achiziționează telefonul în perioada 10 aprilie – 9 mai și înregistrează produsul își asigură patru ani de funcționare fără grija deteriorării capacității bateriei. Aceasta poate fi înlocuită o singură dată, gratuit, dacă în termen de 4 ani de la activarea dispozitivului capacitatea acesteia scade sub 80% din valoarea maximă inițială. În plus, utilizatorii din România se pot bucura și de alte premii garantate la achiziționarea modelului Reno11 F 5G de la partenerii autorizați. Cei care cumpără până pe 9 mai telefonul și completează formularul de achiziție disponibil pe site-ul capmaniei primesc gratuit un încărcător OPPO SuperVOOC de 67W și se înscriu automat în tragerea la sorți pentru 4 bilete duble la meciurile României la EURO 2024.

Etichete: , , , , ,