eMAG și Flip introduc Easy BuyBack, un program prin care vinzi telefonul vechi direct prin platforma eMAG

Scris de | 15 aprilie, 2024
eMAG și Flip introduc Easy BuyBack, un program prin care vinzi telefonul vechi direct prin platforma eMAG

Clienții eMAG pot cumpăra de astăzi un telefon nou folosind banii obținuți din vânzarea telefoanelor vechi prin programul Easy BuyBack by eMAG&Flip, un nou program 100% online. Easy BuyBack este disponibil în întreaga țară, și permite clienților să obțină bani de pe urma vechiului telefon și să cumpere altul nou direct de pe eMAG fără a mai migra pe o altă platformă sau a mai merge la un alt magazin pentru a evalua telefonul vechi sau pentru a-l preda. Vechiul dispozitiv poate fi predat la easybox sau la curier.

De asemenea, clienții pot achita noul produs printr-una dintre metodele flexibile de plată din contul eMAG Wallet: plata în patru rate, în 12 rate sau la 30 de zile. Programul este disponibil pe eMAG pentru modelele eligibile, urmând să fie extins pe viitor și pentru alte categorii de produse. Easy BuyBack by eMAG&Flip este disponibil în România și va fi lansat în curând și în Ungaria și Bulgaria.

„În general, oamenii înlocuiesc telefonul o dată la trei ani, iar telefoanele de nouă generație sunt tot mai scumpe. Mă aștept ca în următorii doi ani să vindem cel puțin 100.000 de telefoane prin Easy BuyBack și să completăm gama de produse și cu alte categorii de interes pentru clienți”, a spus Cristian Cârjan, Senior Commercial Director eMAG. 

„Prin consolidarea parteneriatului buyback pentru clienții eMAG, aducem procesul de evaluare și vânzare a telefoanelor direct în platforma eMAG. Așa ne asigurăm că drumul telefoanelor către Flip este cât mai scurt, eficient și sigur, în beneficiul clienților. Conform datelor noastre, clienții au economisit în medie 1.800 lei anul trecut prin programul buyback, cele mai populare modele valorificate fiind iPhone 11, 12, 13, Galaxy S22 Ultra”, a declarat George Moroianu, co-fondator Flip.  

În ultimii aproximativ doi ani, peste 25.000 de clienți eMAG și-au vândut telefoanele vechi pe platforma Flip și au achiziționat produse noi.

Etichete: , , , , ,