Care ar putea fi specificațiile pentru Nintendo Switch 2

Scris de | 9 mai, 2024
Care ar putea fi specificațiile pentru Nintendo Switch 2

Nintendo Switch a fost un succes remarcabil datorită designului său, care permitea utilizarea atât ca un dispozitiv portabil, cât și ca o consolă conectată la televizor. Consola a fost lansată în 2017 și se află în așteptarea unui upgrade.

Nintendo a confirmat deja că un succesor va fi anunțat în curând, iar acum au apărut noi scurgeri de informații care ne oferă o idee despre specificațiile Nintendo Switch 2, cum s-ar putea compara cu predecesorul său și care ar putea fi cronologia lansării.

Membrii comunității de pe Famiboards, un forum online pentru jocuri și console Nintendo, au urmărit datele vamale și cele de shipping pentru transporturile comerciale dintre Nintendo, NVIDIA și alte companii în încercarea de a găsi indicii despre specificațiile Switch 2.

Membrul forumului Famiboards, LiC, pretinde că a analizat diferite listări și a ajuns la aceste specificații posibile pentru Switch 2.

Conform leakului, Nintendo Switch 2 ar putea avea 12GB de RAM, provenind de la 2 module de 6GB LPDDR5X capabile de o viteză de transfer de 7,500MT/s. De asemenea, stocarea internă ar putea fi de 256GB UFS 3.1.

Etichete: , ,

Sursa: New Nintendo Switch 2 leaks highlight specs, launch timeline, backwards compatibility, and more