Motorola Razr 50 Ultra ar putea fi livrat cu extra RAM și stocare la același preț

moto razr 2023 2

Motorola Razr 40 Ultra a fost unul dintre cele mai interesante pliabile din piață, în special datorită ecranului său exterior, care nu doar că acoperea aproape întreaga suprafață a dispozitivului, însă putea rula și oricare aplicație „obișnuită” pe ecranul secundar. Deși nu am auzit foarte multe despre urmașul acestui dispozitiv, se pare că Motorola se pregătește de lansarea Razr 50 Ultra, iar cei care vor alege acest model se vor putea bucura de un upgrade semnificativ de stocare față de generația precedentă.

Cel mai mare upgrade al următorului Motorola Razr ar putea fi la nivelul stocării

Motorola nu va schimba probabil prea mult formula pliabilelor sale pe format „clamshell” cu Razr 50 Ultra. Este așteptat în mare parte același design și noi culori pentru carcasă (albastru, verde și „Peach Fuzz”), dar cu dimensiuni și format similar al ecranelor și camerelor foto. Practic, va fi un upgrade de specificații, însă cei care vor alege acest model ar putea primi și stocare dublă la același preț de anul trecut.

Motorola Razr 40 Ultra a fost lansat într-o configurație cu 8 GB RAM și 256 GB stocare în varianta de bază, iar pentru 50 Ultra, compania ar putea oferi la același preț de 1.200 euro stocare de 512 GB, dar și 12 GB RAM (conform DealNTech). Aceasta ar putea fi și singura variantă de configurație disponibilă. Din păcate, nu știm multe despre chipset-ul pe care Motorola îl va integra.

Razr 40 Ultra a fost un pliabil performant, însă a venit foarte aproape de lansarea Galaxy Flip5, cu un procesor din generația anterioară. Va fi interesant să vedem dacă Motorola va repeta „greșeala” de anul trecut, sau dacă va adopta un chipset din generația curentă. Un avantaj pe care compania îl are anul acesta este faptul că există Snapdragon 8s Gen 3, un chipset care oferă un balans între performanța și funcționalitatea modelelor 8 Gen 2 și Gen 3. Compania deja folosește acest chipset pe noul Edge 50 Ultra, flagship-ul pentru anul 2024 care urmează să se lanseze oficial pe piață.

Lansarea Razr 50 Ultra este așteptată în următoarele câteva săptămâni. Motorola a lansat modelul de anul trecut în luna iunie, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Madrid.