VIDEO Ce se află la interiorul noului iPad Pro de 13 inci

Scris de | 23 mai, 2024
VIDEO Ce se află la interiorul noului iPad Pro de 13 inci

Noul iPad Pro de 13 inci a fost supus mai multor teste de durabilitate riguroase, care au implicat zgârieturi, ardere și îndoire, iar acum a apărut pe internet și un clip cu dezasamblarea sa.

De această dată, clipul este pe canalul de YouTube Phone Repair Guru, iar dacă te-ai întrebat vreodată ce se află în interiorul celui mai subțire device (nu doar cea mai subțire tabletă) pe care Apple l-a făcut vreodată, ei bine, poți vedea mai jos.

Această tabletă este puțin mai groasă decât portul său USB-C, ceea ce reprezintă o realizare în sine, însă să nu uităm că portul este, cel mai probabil, vinovat pentru „performanța” precară a iPad-ului în variile teste de îndoire care există online. Pe de altă parte, acesta este și foarte ușor de înlocuit, deci există acest avantaj.

Sub capotă avem parte de un layout mult mai simplu decât ne-am fi așteptat, Apple asigurându-se că nu există nimic altceva între baterii și ecranul completat de backplate.

Noua poziție a camerei frontale este foarte ușor de observat, aceasta fiind acum mutată pe partea laterală a șasiului pentru a fi utilă atunci când folosești device-ul în modul landscape, așa cum vedem și la modelele Samsung. Însă, în general, componentele interne sunt destul de similare cu cele de la ultimul iPad Pro.

În plus, bateriile au „removal strips” pentu înclocuire ceva mai ușoară, și există și un logo Apple din cupru în interiorul tabletei, cu rol de heatsink.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: ,

Sursa: New 13-inch iPad Pro gets disassembled on video