Avengers 5 pare că are în sfârșit un regizor: Shawn Levy

Scris de | 5 iunie, 2024
Avengers 5 pare că are în sfârșit un regizor: Shawn Levy

Deși ne aflăm la mai puțin de doi ani distanță de lansarea următorului titlu din seria Avengers, abia acum pare că aflăm cine va fi (noul) regizor al filmului. Shawn Levy, producător al Stranger Things și regizorul lui Deadpool & Wolverine, film care se va lansa în cinematografe chiar luna viitoare și face parte din Marvel Cinematic Universe, a fost contactat de Kevin Feige & Co. pentru a regiza următorul film cu echipa de supereroi în prim-plan.

Inițial, Destin Daniel Cretton, cel care a regizat Shang Chi, a fost contractat pentru a se afla în spatele lui Avengers 5, care trebuia să se numească The Kang Dynasty. Problemele cu legea ale lui Jonathan Majors, actorul care trebuie să îl interpreteze pe Kang, răufăcătorul titular, au dus însă la eliminarea titlului și, cel mai probabil și a personajului său din film. Conform celor de la Deadline, peste 60 de actori din MCU ar putea să revină în rolurile lor în următorul film.

Shawn Levy nu și-a dat încă ok-ul pentru a regiza Avengers 5, dar se află în posesia unui scenariu pentru film, scris de Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness). Levy este un regizor destul de căutat la Hollywood în această perioadă, fiind contactat și pentru un potențial film Star Wars. Faptul că se află în spatele lui Deadpool & Wolverine și este căutat de Marvel pentru Avengers 5 este de asemenea un semn destul de pozitiv pentru filmul care se va lansa în iulie, și care este așteptat să fie unul dintre cele mai mari blockbustere ale anului.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Avengers 5 Director Talks Heat Up With Deadpool & Wolverine's Shawn Levy