Deadpool, Wolverine și opulența: Cum arată noul iPad anunțat de Caviar

Scris de | 16 mai, 2024
Deadpool, Wolverine și opulența: Cum arată noul iPad anunțat de Caviar

Compania Caviar din Dubai, cunoscută pentru device-urile sale de lux, a anunțat iPad-ul Pro ediție limitată Criss-Cross. Acesta este un iPad Pro personalizat, din gama recent anunțată de Apple.

iPad-ul Pro 2024 Criss-Cross de la Caviar, parte a colecției Desperado a mărcii, prezintă celebrul pistol Desert Eagle Mark XIX. Există două astfel de pistoale pe partea din spate a tabletei, formând litera ‘X’, deoarece design-ul este inspirat de Deadpool, în timp ce ghearele pe care le poți vedea în jurul armelor sunt inspirate de Wolverine.

Caviar spune despre compoziția pistolului Desert Eagle Mark XIX de pe Criss-Cross că „este străpunsă de lame din titan negru”, în timp ce panoul din jurul armelor este placat cu aur de 24K. Carcasa tabletei este realizată din titan placat cu PVD, tehnologie folosită la ceasurile elvețiene de lux.

Caviar va produce 99 de unități din gama Criss-Cross, care vor fi disponibile în dimensiuni de 11inci și 13 inci, având conectivitate Wi-Fi dar și celulară. Ambele versiuni vor avea opțiuni de stocare de 256 GB, 512 GB, 1 TB și 2 TB. Varianta de 11 inci „începe de la 11.215 euro, iar modelul de 13 inci de la 11.610 euro.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , ,